Yüksek Lisans ve Bilgisayar müh. Lisans programlarına ait bütün dersler

EgeLeee

New member
Reaction score
0
ekran görüntüsü
1_1218737954_370_anace4gx5.png

Boyut : 122 mb

Eğitim dünyasına profesyonel katkı: Ahmet Yesevî Üniversitesi’nden Yüksek Lisans ve Bilgisayar müh. Lisans programlarına ait bütün dersler

Flashlı, interaktif, görsel komple ders anlatımları. Bölüm soruları, özetleri, deneyleri.. 35 Konu html formatında.

http://rapidshare.com/files/140522440/www.657liyiz.biz-PC_Engineer_TR.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/140428300/www.657liyiz.biz-PC_Engineer_TR.part1.rar.html

RarText

10mkjs0.jpg

Uploader_By_EgeLeee

Önceki ders ödev döküman baylasımlarım
Elektronik Dökümanlar & Uygulamalar
213 ADET DÖKÜMAN

ÜDS Sınavı için Çalışma Notları + Deneme Sınavları-Kısa boyut

Konuşan Sözlük - The American Heritage Talking Dictionary-ful iso

NX5 CAD Türkçe E-Book_Çok kalite

Fem Yayınları Matematik Full Kitap
Chip dergisinin Flash CS3 Görsel Eğitim Seti-şubat 2008

Catia V5 Ders Notları (Türkçe)EgeLeee farkıyla Catia arşivim.

Autodesk 3ds Max 9_Resimli anlatım ve ilaç

Yüksek Lisans ve Bilgisayar müh. Lisans programlarına ait bütün dersler

Multimedia Dictionary (version 1.00) Resimli Konuşan Sözlük

ÖSS Hazırlık Kitapları Arşivi-böylesi ilk-EgeLeee farkıyla

Zambak Okul Öncesi Eğitim Seti - Okulumu Seviyorum

Cracking Eğitimi Offline Ebook Türkçe

her zamanki gibi güzel bir paylaşım yapmışsın EgeLeee
ellerine sağlık
bilgisayar bölümüne taşıyalım

teşekkürler aslında bi konuda derdim var hatırlattın eski biçok eğitim ve ders dökümanlarını program bölümünde paylasmısım onlarıda keske ödev bölümünde uygun yerlere acmış olsaydım..

Teşekkürler saygılar..

teşekkürler aslında bi konuda derdim var hatırlattın eski biçok eğitim ve ders dökümanlarını program bölümünde paylasmısım onlarıda keske ödev bölümünde uygun yerlere acmış olsaydım..

Teşekkürler saygılar..

Bana özelden linkleri atarsan ilgilenirim onlarla
kolay gelsin..

rar şifresi yazdım ama acılmıyor
şifre Caps değil mi yoksa

Sağolasın kardeş çok makbule geçt.

Teşekkürler beyler daha çok cevap yazılması gereken bir konu lütfen hassas olalım

gerçekten çok makbule geçti sağol aradığım şeyi sadece burada buldum eyvallah....

emeğe saygııı çok işime yaradı teşekkürler

Şifre konuda verildi kardeş..RarText yazısına tıkla ..

ellerine kollarına sağlık kardeş çok güzel şeyler yapmışsın işime yararmı yaramazmı bilmiyorum ama genede yazayım dedim teşekkürler devamınıda bekliyoruz....

ellerine kollarına sağlık kardeş çok güzel şeyler yapmışsın işime yararmı yaramazmı bilmiyorum ama genede yazayım dedim teşekkürler devamınıda bekliyoruz....

Arkadasım bilgi mutlaka işe yarar yeterki kullanmayı paylasmayı bilelim,sana yaramazsa arkadasına kardeşine çocuguna yarar..
eger konu ile ilgili bölümde eğitim görüyorsan işine yarayacağından eminim..saygılar..

arkadşım ben zaten kötü bişey demedim sadece benim işime yararmı yaramazmı onu bilemem dedim.tabiki benim işime yaramasa bile bir çok kişinin işine yarayacağından eminim bende arkadaşıma kardeşime öneririm elbetteki ama neden tepki gösterdin anlayamadım.saygılarımla...

Biz Eğitimin ve Eğitim Setlerinin PAZARLANMASINA KARŞIYIZ!

mükemmel bir set üstelik sorunsuz ücretsiz...

linki yenileyebilir misin? Şimdiden teşekkürler

Geri