Yüksekova'da patlama!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi dağlık arazi kesiminde bölücü terör örgütü mensupları tarafından araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilakı sonucu bir uzman erbaş yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçlerince patlayıcı kontrolü yapılırken bölücü terör örgütü mensupları tarafından araziye döşenmiş bir el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlama sonucu, bir uzman erbaş yaralandı. Yaralı uzman erbaş Asker Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Mardin'in Merkez ilçesi Yeniköy Hudut Karakolu'na, bölücü terör örgütü mensuplarınca uzak mesafeden açılan taciz ateşi sonucu da bir er hafif şekilde yaralandı.

kaynak

kent ben 25inde askerim ozamana kadar böyle haberleri vermezsen sevinirim caydıracan beni

bide ısparta ya düşünce

ıspartadan yeni geldim :) allah kolaylık versin kardeşim

bahar geldi bitleri kanlandı yine.

kent ben 25inde askerim ozamana kadar böyle haberleri vermezsen sevinirim caydıracan beni

bide ısparta ya düşünce

her zaman Allahın dediği olur. meraklanma : ) yiyecek ekmeğin var olduğu sürece kimse sana hiç bir şey yapamaz.

Allah hayırlı tezkereler nasip etsin.

Geri