Yüzbaşı'dan PKK ağızlı tez_____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Yüzbaşı'dan PKK ağızlı tez-BELGE HABER

“Ordu içinde PKK'ya hizmet eden subaylar var” iddiası gündemdeki yerini korurken, habervaktim, bir yüzbaşı tarafından hazırlanan ve “PKK bülteni”ni andıran bir teze ulaştı.

SKANDAL TEZİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde terör örgütü PKK'ya hizmet eden subayların olduğu iddiası gündemdeki yerini korurken, habervaktim, bir yüzbaşı tarafından hazırlanan ve “PKK bülteni”ni andıran bir teze ulaştı. Tevfik Z. adlı Yüzbaşı, “Türkiye ve PKK Terörizmi” konulu doktora tezinde, terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı BDP'nin iddialarına çanak tutarak, “PKK'nın haksızlığa başkaldırı olduğu” görüşünü dillendiriyor.

Tevfik Z. doktorasını “Naval Post Garduate School”da 2008 yılında yapmış. Amerika'da bulunan Naval Post Garduate School, TSK'nın da yüksek lisans için öğrenci gönderdiği bir askeri öğretim kurumu. Bugün Yüzbaşı rütbesinde olan ve Milli Savunma Bakanlığı'nda görev yaptığı öğrenilen Tevfik Z., 2008 yılında hazırladığı “Türkiye ve PKK Terörizmi” konulu tezinde sadece “PKK” ifadesini kullanırken, “terör örgütü” demiyor. Bu ilginç tezden dikkat çeken bölümler şöyle:

PKK HAKSIZLIĞA BAŞKALDIRI

PKK'nın Abdullah Öcalan tarafından 1978'de Lice'de bir kısmı Türk kökenli 23 kişi ile kurulduğu ifade ediliyor, örgütün mücadelesi “haksızlığa ortak başkaldırı” gibi gösteriliyor (Sayfa 21).
Türkiye'nin PKK'ya karşı çok sert cevap verdiği ifade ediliyor.(Sayfa 51)
Köylerin boşatıldığından bahsediliyor, bölge halkının aşağılandığı ileri sürülüyor(Sayfa 24).

“SAVAŞ”TAN SÖZ EDİYOR

Terörle mücadele “savaş”mış gibi lanse edilerek, PKK'nın tek taraflı ateşkes ilan ettiğinden söz ediliyor. (Sayfa 30)
Güvenlik kuvvetlerindeki bazı grupların terörist ile sivil vatandaş ayrımı gözetmeyerek sivillerin de ölümüne neden olduğu savunuluyor. (Sayfa 35)
Bölge halkının devlete soğuk ve yabancı olduğu ileri sürülürken, genelleme yapılıyor. (Sayfa 47)
PKK'nın terörist unsurlarını dünya kamuoyuna terörist olarak değil, isyancı milis, özgürlük savaşçısı olarak kabul ettirdiği ifade ediliyor. (Sayfa 47)
PKK'nın self determinasyon hakkındaki haklılığını ortaya koyma konusunda başarılı olduğu ifade ediliyor. (Sayfa 47)

“PKK KAZANDI” GÖRÜŞÜNÜ DİLLENDİRİYOR

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hatalı olduğu ileri sürülüyor, başarısız olduğu belirtiliyor, PKK'yı yenemediği ifade ediliyor. PKK'nın ayakta kalabilmesinin sebebi; alınan sosyal ve ekonomik tedbirler yok sayılarak “Türkiye'nin askeri güçle problemi çözmek istemesi” olarak gösteriliyor.
Bir yabancı makaleden bahsedilerek PKK'nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile yaptığı savaşı kazandığı ima ediliyor. (Sayfa 52)
Aşağılanma duygusunun PKK'nın ortaya çıkmasında önemli olduğu ifade edilerek, PKK'lı bir şahsın annesi ile telefonda konuşurken operatör tarafından konuşmasının kesildiği ve uyarıldığı ileri sürülüyor. (Sayfa 54)

kaynak

İŞTE O TEZ

BELGE 1

BELGE 2

BELGE 3

daha onceden de dedigim gibi.. basbakanda yok mitte yok cumhur baskanliginda yok.. bu belgeler kimseye gitmiyor ama sadece vakite gidiyor.. cok ilginc bir durum... hala merak ediyorum vakit kimin usagi ? hangi devletin ? abd israil ? ermenistan ? kimin usagi cok merak ediyorum

daha onceden de dedigim gibi.. basbakanda yok mitte yok cumhur baskanliginda yok.. bu belgeler kimseye gitmiyor ama sadece vakite gidiyor.. cok ilginc bir durum... hala merak ediyorum vakit kimin usagi ? hangi devletin ? abd israil ? ermenistan ? kimin usagi cok merak ediyorum

merak ediyorsan bulursun..yokmu senin kaynaklardan haber şu habervaktim ve vakit gazetesinin bağlantılarını ortaya koyan bir haber yada iftira? bulup şurda yayınlasanda meraktan çürümesek?

bak kardeş bu kaynak sıkıntınızın ne olduğunu biliyorum ama bak ben onlarca yorumum içinde senin ve sizin çok sevdiğiniz haber kaynaklarının neler olduğunu birkaç kez buralarda yazdım.

aydın doğan medyasının tümü nün alman elbert vakfıyla ve o vakfında belirli bir kısmının israil li ortağıyla birlikte buraya koydum belgelerle..

ntv-cnn gibi kaynaklarında zaten sahipleri belli.. rahmetli muhsin başkanın vefatı sırasında yaptıkları dezenformasyon türü saptırmalı bilgiler verdiğini basın çarşaf çarşaf yazdı..

haberal ın kendisi içerde perinçeğin kendisi içerde ama kalemşörleri dışardan destekliyor olmasıyla taraf olduklarını ne çabuk unutuyorsun.

bak ben iyi kötü yorumumla neyin ne olduğunu kime ait olduğunu koydum ortaya.. sende hani şu ermeni üşağımı israil uşağımı diye merak ettiğin benim kaynakalrıma bir belge buluverde bizde inananılm... yok öyle ona buna uşak çamuruyla sataşmak... varsa belgen koy.. yoksa herzamanki kaynak eleştirinizden artık gına geldi... habere yorum yok, sadece kaynağa sataşmak var... ayıp gelmiyormu size? utanma duygusudamı yok?

merak ediyorsan bulursun..yokmu senin kaynaklardan haber şu habervaktim ve vakit gazetesinin bağlantılarını ortaya koyan bir haber yada iftira? bulup şurda yayınlasanda meraktan çürümesek?

bak kardeş bu kaynak sıkıntınızın ne olduğunu biliyorum ama bak ben onlarca yorumum içinde senin ve sizin çok sevdiğiniz haber kaynaklarının neler olduğunu birkaç kez buralarda yazdım.

aydın doğan medyasının tümü nün alman elbert vakfıyla ve o vakfında belirli bir kısmının israil li ortağıyla birlikte buraya koydum belgelerle..

ntv-cnn gibi kaynaklarında zaten sahipleri belli.. rahmetli muhsin başkanın vefatı sırasında yaptıkları dezenformasyon türü saptırmalı bilgiler verdiğini basın çarşaf çarşaf yazdı..

haberal ın kendisi içerde perinçeğin kendisi içerde ama kalemşörleri dışardan destekliyor olmasıyla taraf olduklarını ne çabuk unutuyorsun.

bak ben iyi kötü yorumumla neyin ne olduğunu kime ait olduğunu koydum ortaya.. sende hani şu ermeni üşağımı israil uşağımı diye merak ettiğin benim kaynakalrıma bir belge buluverde bizde inananılm... yok öyle ona buna uşak çamuruyla sataşmak... varsa belgen koy.. yoksa herzamanki kaynak eleştirinizden artık gına geldi... habere yorum yok, sadece kaynağa sataşmak var... ayıp gelmiyormu size? utanma duygusudamı yok?

kaynakla bir SIKINTIM yok orda belirttim.. eger anlamayacaksan yorumuma cvb yazma... senle bunu daha onceden de tartistik.. ozaman da dedim sana... neden hep vakitten cikiyor ilk bu haberler belgeler.. neden mitte askerde cumhur baskaninda basbakanlikta partilerde.. meclis baskaninda.. emniyet mudurluklerinde yok bu belgeler.. neden onlara degilde.. vakite gidiyor... daha onceden de dedigim gibi... vakit kimin usagi ? israil abd ermenistan yada hangi devletin ? senin konunla yada baska bir seyinle SIKINtim olsa yuzune soylerim... cumleyi okumadan laf olsun saldiram diye yorum yapmissin... devlette olmayan hic kimsede olmayan neden vakitte ? ne icin ? kim veriyor ve neden sadece vakite veriliyor.. izah et ozaman...

kaynakla bir SIKINTIM yok orda belirttim.. eger anlamayacaksan yorumuma cvb yazma... senle bunu daha onceden de tartistik.. ozaman da dedim sana... neden hep vakitten cikiyor ilk bu haberler belgeler.. neden mitte askerde cumhur baskaninda basbakanlikta partilerde.. meclis baskaninda.. emniyet mudurluklerinde yok bu belgeler.. neden onlara degilde.. vakite gidiyor... daha onceden de dedigim gibi... vakit kimin usagi ? israil abd ermenistan yada hangi devletin ? senin konunla yada baska bir seyinle SIKINtim olsa yuzune soylerim... cumleyi okumadan laf olsun saldiram diye yorum yapmissin... devlette olmayan hic kimsede olmayan neden vakitte ? ne icin ? kim veriyor ve neden sadece vakite veriliyor.. izah et ozaman...

bende sana daha önce aynı konuyu açıkladığımı sanıyorum;

yeniden sayalım;

1- diğer kaynaklar haydar dümen li yayınlarla kafa bulandırmayı, magazin haberleiyle gündem yaratmayı, sahiplerinin sesi olmaları hasebiyle yanlı ve sahibinin çıkarları doğrultusunda haber yapmayı iyi biliyorlar fakat millet meselelerinde nedense milletin çıkarına değil israili aklama, beslendikleri kaynaklara sus pus olmak gibi abukluklara düşüyorlar.. aydın doğanın çıkarları için kalem oynatmak hepsinin işine geliyor..

2- eleştirdiğin benim kaynaklarımın kalem sahipleri ise inan bir memur maaşına yazıyor, dilipak gibi birinin bile bunca zamandır tek sahip olduğu bir evini yazdığı yazıdan dolayı mahkeme icra yoluyla satmış ,susturmak için adaleti ,askeri bile davaya zorlamışlardır.

3- bu haberler direk gazeteye geldiği gibi, polise,askere de geliyor ve askeriyeden ,polisten mittten dolaylı olarak haberin üzstüne gidilsin diye bu habervaktime yada tarafa, vakit gazetesine geliyor, neden diğerlerine yollamıyorlar dersen; yollanıyor ama yazacak işte o yürek yok çünkü sahipleri zaten israil yahudi abd kaynaklı.. sen hiç görmedinmi özkökün, çölaşan ın bağlantılarını,denize indirdikleri yasak olmasına rağmen rıhtım ve sahil ihlallerini.. adamlar karadan doydular denizleri parselliyor. elbette o kaynaklar haberi kim cüretle yayınlayacaksa onlara servis ederler.. ucuz haydar dümen sapıklarına değil.

4-bu yayınlanan belge ve haberlerin bir bölümü direk tsk içinden de sızıyor, elbette ordu içind e add li, prinçek sevdalısı, darbe seven, cuntacılar var diye hepsi aynı görüşte değiller sende bilirsin.. ordunun o yönü varsa ,dünya görüşü islam ve türk milliyetçisi olan gerçek vatanseverler de var.. daha önce perinçeğin aydınlık dergisine haber sızdıranlar için bana sorduğun soruları soruyormuydun ?

sanırım biraz anlatabilmişimdir kardeş.. iyi niyetli soruna iyi niyetli cevabımdır.. vesselam.

ßiℓgè Қrαℓ;5089344' Alıntı:
Terörün neden bitmediği şimdi daha iyi anlaşılıyor

sizin sorununuz bu işte herseye tek pencereden bakıyosunuz bu serefsızler sadece tsk nın ıcındemı heryerdeler temızlıge once TBMM den baslamalı sonra pkk lı bürokratlar tek tek temizlenmeli. bugün bdp nın beledıyelerı pkk emrınde calısyor cocugu daga cıkan aılelere iş verıyor maaş baglıyor beledıye araclarını teroristlere tahsıs edıyor,kımı cok onemlı yerlerdekı devlet gorevlılerı pkk ya destek ve bılgı verıyor bunları gorup seslemeyen hukumet iş askerıyeye geldımı aslan kesılıyor elbettekı butun hayınler temızlensın cezasını ceksın ama 3-5 tane serefsızı cıkarıp butun tsk yı hayın ılan etmek ne ınsanlıga,ne durustluge ne de ahlaka sıgar.(bu lafım satılık kalemlereydı sahsını tenzıh ederım)

Geri