Yüzde 70 Bitti !

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
'Yüzde 70 iş bitti!'
FANATİK'in sorularını cevaplayan Traore, Galatasaray'la büyük oranda anlaştıklarını söyledi.

2mhzjut.jpg

FANATİK’in sorularına içtenlikle cevap veren Lacina Traore, “Menacerimle konuştum ve bu işin yüzde 70 bittiğini söyledi. Büyük bir sürpriz olmazsa, Galatasaray’da oynamak istiyorum” dedi. Daha 3 gün önce vatandaşı Keita ile konuştuğunu belirten genç golcü, “Bana Türk futbolu hakkında önemli bilgiler verdi. Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu, günlerinin çok güzel geçtiğini söyledi. Türk yemeklerine bayılıyormuş. Bu konuşmadan sonra ilk tercihim hep Galatasaray olacaktır. Çünkü başka teklifler de alıyorum. Arsenal de bunlardan biri. Rijkaard da Wenger de büyük hocalar. Baros’a hayranım, Galatasaray’a gelirsem onunla birlikte oynamaktan büyük keyif alırım” açıklamasını yaptı.

Dünya Starı GetiriLecek Dendi, O Dünya Starı Bu Mu???

Madem Bu Tip 3. Sınıf AfrikaLı Bir Santrafor ALacaktınız, Onun Yerine Git YouLa'yı AL Daha Çok İş Yapar...

Adamın Oynadığı TakımLara Ve Attığı GoLLere Baktım, Komik...

GaLatasaray, CLuj DeğiL, Traore, Mıraore İLe OLmaz Bu İşLer...

İnşaLLah Doğru DeğiLdir, Bu Haber, Yönetim İnşaLLah Bu Tip Hataya Düşmez, HaLdun BiLir İşini, Getirir En İyisini...

hedef şaşırtıyoruzdur bence. Haldun Üstünel patlatır yine bombayı merak etmeyin =)

kesin yalandır da bizim zaten yeteri kadar oyuncumuz yokmu yav??

Dünya Starı GetiriLecek Dendi, O Dünya Starı Bu Mu???

Madem Bu Tip 3. Sınıf AfrikaLı Bir Santrafor ALacaktınız, Onun Yerine Git YouLa'yı AL Daha Çok İş Yapar...

Adamın Oynadığı TakımLara Ve Attığı GoLLere Baktım, Komik...

GaLatasaray, CLuj DeğiL, Traore, Mıraore İLe OLmaz Bu İşLer...

İnşaLLah Doğru DeğiLdir, Bu Haber, Yönetim İnşaLLah Bu Tip Hataya Düşmez, HaLdun BiLir İşini, Getirir En İyisini...

Hocam Şunu da unutmaki Ribery'de 3.sınıf oyuncu olarak bir taksiyle hava alanından sadece menajeriyle birlikte gelmişti...Şimdi ki durumu ortada!

Hocam Şunu da unutmaki Ribery'de 3.sınıf oyuncu olarak bir taksiyle hava alanından sadece menajeriyle birlikte gelmişti...Şimdi ki durumu ortada!

İyide Ribery Yine Fransa Ligi'nden GeLdi, Bu Adam Hangi TakımLarda Oynamış, Tecrübesi, Refaransı Nedir? Ben Bundan Bahsediyorum...

34q8bd0.jpg

Şuraya Bakarmısın? Bu Adamı GaLatasaray'a YakıştırabiLiyorsan, KeweLL, Baros, Keita, Santos, Jo, ELano, NeiLL Gibi YabancıLar Varken BunLardan Hangisinden İyi Veya Aynı Ayarda Bu Adam Bana Bunu AçıkLarmısın?

Adam 20 yaşında genç Ve yetenekli Gidip 30+ aşa gelmiş Henry 'yi mi alalım . Hem diyorsunuz ki Genç ve yetenekli olsun hem de beğenmiyorsunuz .. Zaten Genç ve yetenekli olan düya yıldızlarını büyük kulüpler kapıyor. . Umarım Doğru Bir transfer olur

Adam 20 yaşında genç Ve yetenekli Gidip 30+ aşa gelmiş Henry 'yi mi alalım . Hem diyorsunuz ki Genç ve yetenekli olsun hem de beğenmiyorsunuz .. Zaten Genç ve yetenekli olan düya yıldızlarını büyük kulüpler kapıyor. . Umarım Doğru Bir transfer olur

Bu MantıkLa O Zaman Git Afrika'ya Getir, 17-18 Yaşında Bir Yığın Çocuğu, Bak Jo'da Genç 22 Yaşında , Dos Santos'ta 20 Yaşında, Ama AdamLarın OynadıkLarı KLüpLer BeLLi, ALt YapıLarı BeLLi, YetiştikLer KLüpLer BeLLi, BununLa, Senin SöyLediğinin Arasında DağLar Kadar Fark Var... GaLatasaray'a GeLecek OLan Adam Yakışan OLmaLı, Artık Kadromuzda ALmaguerLer Yok BiLmem AnLatabLiyormuyum??

Sol Beni de futbola başlayan ve Profesyonel kariyeri 2008 yılında başlayan bir genç Galatasaray'a hiç birşey veremez.

Bu oyuncuyu alın diyenler (özellikle mert) , Galatasaray Avrupa'da başarılı olamayınca yine adama genç olduğu için sövmeyecekmisin ? Umarım açıklayıcı olmuştur.

Ancak A2 takım diycem ama Cem Sultan ve Anıl Dilaver bin basar.

..:.. Tabi Arsenel gel bende oyna diyecek yok ben almim galata cagırdı onlar oynamak istiyorum dıyecek ole mı bu adam senin yapaçağın haberin gazete ..:..

Büyük ihtimalle yalandır ama bu adam boş değil. 3. sınıf Afrikalı hiç değil.

Geri