Yıl 2020 Yer Türkiye (Herkes İzlesin)

emsiss

New member
Reaction score
0
[VIDEO]DTNKyGwOzXE[/VIDEO]

İnadına Ne Mutlu Türküm Diyene

|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|

video silinmis ;)
This video has been removed because it is too long. Regular YouTube videos must be 10 minutes or less.

silinmedi ben uplod ediyorum
ettim ama daha bitmedi Yükledi (işleme, lütfen) bekleyin diyor

aynen bende öle oldum upload ediyor herşey bitiyor sonra video çok uzun diyor youtube ne alaka 6 dk lık bişiy

video yok arkadaşım....merak ettik şimdi .. ne bu anafartalar carsısı ile giriş yapmışşın ama video yok. işte

şimdi izleyebilirsiniz oldu sonunda

Komik, hadi diyelim ülkeyi yönetenler hiyanet içinde.Bu memleket çok hain gördü ama her zaman ayakta kalmasını bildi.
Kimse merak etmesin bölünmez bu vatan böyle canavar gençler olduğu sürece.Tabi laf değil icraat gösterdikleri sürece.

aydın biri söylemişti kim olduğunu hatırlamıyorum... merak etmeyin zamanı geldiğinde kalemi bırakıp silahı elimize almayı biliriz bizler varken bu vatan asla bölünmez...

Çok Abartılı bir türk kızı babasıyla böyle konusabiliyorsa harbiden de o zamn bölünmüştür.
Saçmalanmış sadece.

biz osmanlı çocuguyuz kendinizi kücük görmeyin kimse bu vatanı satamaz biz daha ölmedik güneydoğuda hayalleri olanlar bunu bi iyi düşünsünler en zor zamanda bu millet şahlanır dev kesilir.

birilerinini safsatası başka bişey değil bu

o kadar da değil kimse kusura bakmıcak

ezan dinmez , bayrak inmez

tabi bu dediklerim lafla değil icraatla oluyor . durmadan çalışmalı ileri hep ileri gitmeliyiz

5 defa ezan okunuyor zamanında deniyor kaç kişi 5 vakit namaza gidiyor
hadi gitmeyi bıraktım 5 vakiti evde kılıyor ???

bunlar sadece akıllarda soru işareti bırakmak için dış destekli ifadeler

içerdekiler de siyasi iradeyi yıpratmak için kullanıyor ...

gerek yok bunlara
çünkü bunlar olmayacak bizim gönlümüz ferah ...
çalışıcaz , başarıcaz

Herhalde konuşan kız da Türkçe'yi unutmuş, ya da senaryo gereği Türkçe'yi babasından duymuş da tam konuşamıyor. Bazı ana temalar doğru olmakla birlikte bu kadar karamsar olmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bu tür mesajlar ve sunular, Türkiye'nin durumunun farkında olmayan insanların dikaktini çekmek için hazırlanıyor besbelli. Ancak şu da bir gerçek ki, maalesef bu tür farkındalık mesajlarını alan kitle zaten aynı kitle. Yani olaydan bi haber olan insanlar yine bi haber, içinde olup irdeleyenler yine içinde. Ayrıca iş sadece ezan okunması değil, siyasi iradeyi yıpratmak değil. Konuya objektif bakacaksak eğer icraat neymiş, nasıl ileri gidiyormuşuz, onu da değerlendirmemiz lazım.
Asgari müştereklerde buluşulacak ise o veya bu partinin icraatı ile değil, Laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti nin bekaası ve bütünlüğü için, memleket yararına ne varsa onu tespit edip, o doğrultuda ilerlemek lazım. İktidar, hükümet için değil (Kim olursa olsun) devlet ve millet için tek yürek, tek yumruk olmak lazım.

Geri