Yıllar Sonra Hackhell e Merhaba ;)

vay be girer girmez bu başlığı görmek. bi garip oldum

Hackhell hayalet şehre dönmüş vay be nerden nereye bende 2008 de uye olmuştum hesabıma ulaşamıyorum şuan unuttum epostasını ve şifresini çunku __ARaGoRN__ bende kardeşlerim..Known,Fofer,Cehennem Zebanisi ispik hepinize selam olsunnnn

3 seme olmuş Forum'a girmeyeli..100 altı oyunları aratırken buluşmak var mış slmlar herkese:))

Hackhell hayalet şehre dönmüş vay be nerden nereye bende 2008 de uye olmuştum hesabıma ulaşamıyorum şuan unuttum epostasını ve şifresini çunku __ARaGoRN__ bende kardeşlerim..Known,Fofer,Cehennem Zebanisi ispik hepinize selam olsunnnn

Aleyküm Selam kardeşim =)

Eskiden facebuk yoktu buralar hep tarlaydı :)

Buralar da zaman yenildi gitti desenize dostlar. Ankara'da nice buluşmalar yapıp tanıştığımız arkadaşlarımız oldu buradan, az emek vermedik bu foruma, şimdi içim sızladı benim de 6 yıl sonra girip bakınca, resmen unutulup gitmiş bu forum. Biz de unuttuk, başkaları da unuttu ve unutulmaya da devam edecek, hackhell'in kaderi de buymuş:) herkese selamlar..

Bm34HaICIAA1Hz-.jpg

:)

9 yaşında üye olmuşum, sabahın 8'inde kalkar girer evdekilerden gizli gizli bilgisayarda takılırdım. (niye 3 mesaj var demeyin 2 hesap daha açmışım en eskisi bu sadece :D )

Sosyal ağlar çıktı çıkalı bu forumların tadı tuzu kalmadı bea eskiden ne ateşli geçerdi burdaki muhabbetler :)

Geri