yıLmaz Erdogan`dan dinLeyin

XShoOt

Banned
Reaction score
0
Delilik, kadınların aklıdır. Ve sadece bu özellikleri bile, onların erkeklerden daha üstün kabul edilmeleri için yeterli bir sebeptir. Kadınlar, sezgileriyle her şeyi bilirler. Erkekler ise akıllarıyla hiçbir şeyi bilemezler. Kadınlar her şeyi görürler. Göremediklerini duyarlar. Duyamadıklarını ise sezerler. Dişilik yalnız algı kapılarını değil,bütün telepati,sezgi, altıncı his ve üçüncü göz kapılarını açan LSD, Mescaline, Psilosibin kadar güçlü bir iksirdir.
Kadınların sezgileri o kadar olağanüstüdür ki, onları erkeklerden çok daha üstün saymamak için hiçbir neden yok. Sezgi de neymiş mi dediniz? Aklın eli, kolu, gözü, kulağı ve burnudur. Aklın dürbünü, pusulası ve radarıdır. Şahini ve tazısıdır. Kapanı, tuzağı ve oltasıdır. Sezgi en kurnaz avcıdır. Sezgi olmasa ne bilim ne felsefe ne sanat olurdu. Akıl mı? Akıl sezginin uşağıdır. O kadar.. Sezgileri yerine bilgileri ile hareket eden bilgiç kadınlar kadar itici yaratıklar düşünemem. Akıllıları ve kültürlüleri ise itici değillerdir ama sıkıcı olurlar çoğu zaman. Kadına en çok yaraşan ne akıl, ne bilgi, ne de kültürdür. İnce ve şuh bir zekadır..

ßana deqıL yıLmaz Erdogana t$k edin :)

ßen ßu Herifi pEk sewmem ama eLine saqLIk karde$.. ;)

pekde doru değil:) kadınları bu kadar övmesin

Kısaca Kadınlara Deli Demiş :D

eline sağlık güzel paylaşım..

odyyseus' Alıntı:
ya warmı akıllı kadın zaten..topu deli yaw..deli olmasalar erkeklerle ne işleri war :D

çok güzellllllll tebrikler peki benim akıllanmamı istermisin?

rkekler ise akıllarıyla hiçbir şeyi bilemezler. Kadınlar her şeyi görürler. Göremediklerini duyarlar. Duyamadıklarını ise sezerler.

wayyy olay budur işte beyler :cool:

εگмεя' Alıntı:
rkekler ise akıllarıyla hiçbir şeyi bilemezler. Kadınlar her şeyi görürler. Göremediklerini duyarlar. Duyamadıklarını ise sezerler.

canım kardeşim yaa aferin sana

εگмεя' Alıntı:

OnceLikLe cumLeLerinde anLatım ßozukLuqu ve ekSik harf kuLLanmaktan kaynakLanan anLam ßuLanıkLıqı oLDuqunu ßeLirtmek iSterim.Diqer hu$u$ i$£ ßu paraqraftan kadınLarın zekı ßir varLık OLduqunu CIkarmana anLam weremed!m : ))

XShoOt' Alıntı:
OnceLikLe cumLeLerinde anLatım ßozukLuqu ve ekSik harf kuLLanmaktan kaynakLanan anLam ßuLanıkLıqı oLDuqunu ßeLirtmek iSterim.Diqer hu$u$ i$£ ßu paraqraftan kadınLarın zekı ßir varLık OLduqunu CIkarmana anLam weremed!m : ))

ahahaa :D kendisi husus a huşuş demiş bana nedio:p

ben her mantıqlı şeyden birşey cıkartırım yokluğumdan faydalanıp hemen kıZların üstüne gitmeyin

çizerim allahıma :eek:

Geri