YaŞasin Laggg...!!!!!(bİde Kendİme Şansiz Derİm)

t@lh@

New member
Reaction score
0
ben aslında yohum / ben istanbulun süper egosuyum.
arkadaşlar daha demin dedim gireyim bi knighta ne var ne yok.pazarları dolaşıyodum içimden geçirdim ah ah bu itemler bizdede olacakmı diye.neyse pazarın birine girdim o an dona kaldım elemental necklace 3,5 m hadi len dedim içimden gözlerimi sildim bida baktım:Dhala 3,5 yazıyo.kasaya koştum(kasada 3,5 m var:D)parayı aldım tabi itemide .abartma canım diyenler olabilir ama benim gibi garibanlar için büyük bişe..:biggrin:durdurun:durdurun:biggrin:melek

buyrun screenshotlar:

6qdunaw.jpg

6z8d0g2.jpg

bende 500 m yerine 5 m den konmuş +8 cleaver ı cekmiştim zamanında gb bol iken adam 1 saat peşimde dolanmıştı tabi emc gecene kadar:D:D

lan ver adama itemini günahdır oyun sonuçta kendin alırsın yazık olmuş eğer doru diosa acıdım çocuğa:)

Alttarafı bi elemental neck ver nolcak

anlamadım ama iyi bişey olmuş sanırım =)
arkadaş alışveriş yaparken oyunun serverlarında yavaşlama - duraklama - takılma (oyunda buna lag diyoruz) oluşmuş. böylece pazar kurup eşyasını koyan adam eşya fiyatını girerken eksiklik olmuş ve bunu farketmemiş. buda alıcı yönünden çok ii bişey!

Valla Benden İster İnanın İster İnanmayın 10 M den Scorpion Bow +6 Görmüştüm Adam Dedi Ya Abi Kulun Kölen Olurum Bana O iemii Geri Ver Ben Dedim Sansına Küs Adam Dedi Ya ABi Bak Beddua Ederim Ben Dedim Vermem Adam Dedi Bali 50 m Ye Ver Dedi Bende Verdiydim Sansa Bak Bu Yolsda +6 Scorpion Bowu 60 m Ye Gördüm Adama Dedim 50 m Olurmu Diye Adam Olur Dedi Helalından Scorpion Bow +6'ım Oldu:)

Valla Benden İster İnanın İster İnanmayın 10 M den Scorpion Bow +6 Görmüştüm Adam Dedi Ya Abi Kulun Kölen Olurum Bana O iemii Geri Ver Ben Dedim Sansına Küs Adam Dedi Ya ABi Bak Beddua Ederim Ben Dedim Vermem Adam Dedi Bali 50 m Ye Ver Dedi Bende Verdiydim Sansa Bak Bu Yolsda +6 Scorpion Bowu 60 m Ye Gördüm Adama Dedim 50 m Olurmu Diye Adam Olur Dedi Helalından Scorpion Bow +6'ım Oldu:)

la sen yine adilik yapmısın ne helali :vur adama 50m ye satmıssın :D

Bence Verme Kendi Salaklıgı İnsan Kontrol Eder Koyunca BEnde Bi Adamdan Lupus Pendat Aldım 16milyondan koyucagına 1.6 m den koymus Bende Cektim Adam Yalvardı Sonra Zaten Oyunu Bırakıcam Al Bütün İtemlerimi Sana VEriorum Dedi Bütün İtemlerini Bana Verdi Adam xD

Geri