'Yabancı kadınla seks yapıp yalan söylenebilir'

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
127294.jpg

Daha çok politik konularda verdiği fetvalarla tanınan Suudi Arabistanlı din adamı Abdülaziz Bin Baz'ın, yurtdışına giden Suudi öğrencilerin yabancı kadınlarla seks yapmak için yalan söylemesinde bir sakınca olmadığı yönünde fetva verdiği ileri sürüldü.

ÜLKELERİNE DÖNMEDEN BOŞANMAK ZORUNDALAR
Baz'ın fetvasında, yurtdışına okumaya giden Suudi gençlerin gayrimüslim kadınlarla seks yapmak amacıyla evlenmesinde ve bunu yaparken yalan söylemesinde beis olmadığını vurgulaması dikkat çekiyor. Ancak fetvaya göre, bu gençler eğitimlerini tamamlayıp ülkelerine dönmeden önce kadına yalan söylediğini belirtip boşanmak zorunda.

MUTA NİKAHI SÜNNİLİK'TE YOK
Baz'ın fetvası, İran'da anlaşmalı evlilik olarak bilinen geçici nikâhı (muta nikâhı) çağrıştırıyor. Muta nikâhında, erkek rızası olan bir kadınla ücret karşılığında anlaşarak bir süreliğine evleniyor. Şiilik'te uygulanan ve Acem nikâhı da denilen muta nikâhı, Sünnilik'te uygulanmıyor.

Sabah

herkes kafasına göre birşey sölüyor millet kime inancanı şaşırdı şahsen ben neye inanıyorsam ona göre hareket ederim takmam kim ne demiş!

Yaş, baş, utanmak...

Derler ya bir gözü aşağı bir gözü yukarı bakıyor diye...

Suudi Arabistan'ın yönetim kadrosunun kumandaları yine iş başında...

Onbinlerce kilometre ötede olmaları bir şey değiştirmiyor. İstedikleri kişiye istediklerini söyletiyorlar...

Helal olsun mu desem, yoksa yazıklar olsun mu bilemedim..............

sırf seks için evlenip yalan söylicen birde okul bitince hadi eyvallah deyip kadına yol vercen...
günah zaten baştan işleniyor adam geçmiş yalanından bahsediyor.
nasıl iş lem bu :vur:

Geri