"Yakında şişme Bihter yapacaklar"

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
"Yakında şişme Bihter yapacaklar"

Müjde Ar'dan Bihter ve Behlül'ü öpüştüren bilgisayar oyunu ile ilgili ilginç değerlendirme..

BERNEKUTUTUT.jpg

Müjde Ar, Aşk-ı Memnu’da Beren Saat’in canlandırdığı Bihter’le ilgili salvolarına tam gaz devam ediyor! HT Magazin'de yer alan habere göre, geçen hafta Güzel Haberler programında diziden yola çıkılarak hazırlanan ve Bihter ile Behlül’ü, Adnan Bey’e yakalatmadan öpüştürenin puan aldığı bilgisayar oyununu değerlendiren Ar, “Güzel, yaratıcı şeyler bunlar. Artık ben de oynayacağım” dedi.

Oyuncu yapanların yaratıcı zekâlarını kutlayan Müjde Ar şöyle devam etti: “Bizde böyle yatırımcı zekâda çok fazla var. Hemen herşeyi paraya çeviriyorlar. Yani ben korkuyorum, yakında şişme Bihter yapacaklar!” Ar, oyunda Bihter’le Behlül’ün uzun uzun öpüşmesiyle de alay etti: “Yalnız bu kadar öpüşmeye kızda dudak mudak da kalmaz be!”

BEREN SAAT FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ekli dosyalar

• BERNEKUTUTUT.jpg
    BERNEKUTUTUT.jpg
    4.7 KB · Görüntüleme: 1,251
nihahahaha :D:D

bıktım artık bu isimlerden arkadaş yeter ya. bi oyunları kalmıştı o da oldu. dizi dizi dizi dizi dizi her yer dizi . offf

Müjde Ar'ın şişmesini yapmadılarsa kimsenin yapmazlar. Ondan büyük şişme yok daha sinema tarihimizde.

Geri