Yalan Sevenler Okumasın

Evet derin devlet ve darbe istemiyorum, ama yeni gladyoda istemiyorum. Yani öyle bir oyunki hesap soran sorduğundan daha temiz değil ki hesap mı soruluyor yoksa bir ülke hesaplı kitaplı tezgaha mı geliyor anlayana aşk olsun.
Sonuç olarak ben derin devletin el değiştirdiğini bu arada da BOP a engel olacak tüm muhaliflerin bu sırada bertaraf edilip Türk halkının tamamen ortak bilinçten yoksun , korumasız , birilerinin tebaası konumuna düşürülmeye çalışıldığını düşünüyorum.
Ergenekon nedir onu buyurun kendiniz cevaplayın, var mı , yok mu ne dersiniz?
Saygılarımla…

yazının her satırına katılıyorum
eline sağlık

yalnız kaynak linki eklemeyi unutmuşsun

Kaynak yazmayı unutmadım , çünkü kendi düşünce ve yorumlarımı yazdım, yani alıntı değil. Kaynak benim, teşekkürler...

Tarafsız yazıyorum morfinini verdikten sonra sıraladıklarını tarafsız yazmış olmanı umarak okuduğumda, hükümet tarafına, ya da bir başka ifadeyle, sağ kesime biraz daha fazla yüklendiğin görülüyor. Dün bana yazdığın mesajını 1 gün içinde ilavelerle kelime sayısını arttırıp bu şekle getirebilmişsin. İyi bir araştırma ürünü olduğunu kabul etmemek haksızlık olur. Peşinden, senin yazına ve öncekilere ithafen genel bir yorum yapıp o konuyu orada kapatmıştım. Tekrar, burada yazmış olduğun ilaveli çalışmanda dikkatimi çeken bir şey oldu. Sadece ona değinmek istiyorum. Demişsin ki;
.
.

2- Bu nasıl bir terör örgütüdür ki ilk göz altılardan sonra dışarıda kalan üyeleri kanıt niteliğindeki belgeleri saklamıyor, hatta ortalıkta bırakıyor, ve hiç biri kaçmıyor, saklanmıyor.10. dalga olmuş hala belge kaynıyor ortalık.
.
.

Hatırlarsan, AKP seçimleri kazandığının hemen ertesinde, etrafta CHP’ ye ait olduğu söylenen bir çok oy pusulalarının bulunduğu konuşuldu, yazıldı, çizildi. Tıpkı bu Ergenekoncular gibi, bu AKP’ liler de ne kadar salakmışlar ki; çaldıkları oyları iki dakika içinde imha etme imkanları varken, birgün birileri bulsun da oyları çaldıkları anlaşılsın diye saklamışlar. Hatta bazıları saklamayı bile beceremeyip çöplere atmışlar. İki benzer durum için ne düşünürsün bilemem ama ben yorum yapmayacağım.

Karşı görüşlü bir arkadaşın (yani AKP’ li olmayan, he bu arada ben de AKP’ li değilim) yaptığı savunmadan sana bir cümle verip bitiriyorum. Şöyle yorumlamıştı o arkadaş oyların neden yakılmayıp saklandığını “AKP’ liler o oyları bilerek saklamışlardır ki, eğer ilerde parti ile araları bozulursa, bunları karşı koz olarak kullanabilsinler” İster süper mantıklı bir gerekçe kabul et, ister bir tarafınla gül. SAYGILAR…

ellerine saglık iki arkadaşında diyeceklerine söz yok.

Tarafsız yazıyorum morfinini verdikten sonra sıraladıklarını tarafsız yazmış olmanı umarak okuduğumda, hükümet tarafına, ya da bir başka ifadeyle, sağ kesime biraz daha fazla yüklendiğin görülüyor. Dün bana yazdığın mesajını 1 gün içinde ilavelerle kelime sayısını arttırıp bu şekle getirebilmişsin. İyi bir araştırma ürünü olduğunu kabul etmemek haksızlık olur. Peşinden, senin yazına ve öncekilere ithafen genel bir yorum yapıp o konuyu orada kapatmıştım. Tekrar, burada yazmış olduğun ilaveli çalışmanda dikkatimi çeken bir şey oldu. Sadece ona değinmek istiyorum. Demişsin ki;
.
.

2- Bu nasıl bir terör örgütüdür ki ilk göz altılardan sonra dışarıda kalan üyeleri kanıt niteliğindeki belgeleri saklamıyor, hatta ortalıkta bırakıyor, ve hiç biri kaçmıyor, saklanmıyor.10. dalga olmuş hala belge kaynıyor ortalık.
.
.

Hatırlarsan, AKP seçimleri kazandığının hemen ertesinde, etrafta CHP’ ye ait olduğu söylenen bir çok oy pusulalarının bulunduğu konuşuldu, yazıldı, çizildi. Tıpkı bu Ergenekoncular gibi, bu AKP’ liler de ne kadar salakmışlar ki; çaldıkları oyları iki dakika içinde imha etme imkanları varken, birgün birileri bulsun da oyları çaldıkları anlaşılsın diye saklamışlar. Hatta bazıları saklamayı bile beceremeyip çöplere atmışlar. İki benzer durum için ne düşünürsün bilemem ama ben yorum yapmayacağım.

Karşı görüşlü bir arkadaşın (yani AKP’ li olmayan, he bu arada ben de AKP’ li değilim) yaptığı savunmadan sana bir cümle verip bitiriyorum. Şöyle yorumlamıştı o arkadaş oyların neden yakılmayıp saklandığını “AKP’ liler o oyları bilerek saklamışlardır ki, eğer ilerde parti ile araları bozulursa, bunları karşı koz olarak kullanabilsinler” İster süper mantıklı bir gerekçe kabul et, ister bir tarafınla gül. SAYGILAR…
doğrusu ne sağ ne sol umrumda değil, ama duygusal değil mantıklı cevap yazmanı dilerdim. varsa yazdıklarım içinde doğru olmadığını düşündüğün nokta senin veya başkasının doğrusunu yazıp bana katkı sunmasını bekliyorum. araştırma demişsin, komik ama dediklerim çok genel ve herkesin bildiği konular, ve takıldığın nokta, soruların cevaplarını vermektenmi korkuyorsun , gerçekler neyse odur. istersen ortadoğudaki son olaylar ışığında bir daha düşün kardeşim.
tekrarlıyorum varsa doğru olmayan bir nokta sen doğrusunu yaz yada gül geç. okuduğun için teşekkürler, saygılarımla...

Yalnız yaptığım bir hitap hatasından dolayı düzeltme yapmak istiyorum. Umarım flood olur da öncekiyle birleşir. Tartışmam esnasında ben AKP' nin oyları çalmış olamayacağını savunmuştum. Çünkü, gerçekten çalsalardı bu kadar ahmaklık edip de ortalıkda bırakmazlardı anlamında yazdım yukarıdaki yazımı. AKP' li arkadaşlar "AKP' liler salak mı" derken beni yanlış anlamasınlar sakın.

Geri