Yalan!

uyurgezerler için ne diyeceksiniz?
mesela bazılarının uykusu çok derindir ve uykusunda konuşma alışkanlığı varsa.

bir insan "ben asla yalan konuşmam" dediği anda bile yalan konuşuyordur.
o yüzden uyuyorum cevabı karşısında ben öldüm demek daha mantıklı geliyor.

İyide bir insan uyurgezer diye istediği kelimeyi söyleyemezki.Hem uyurgezer o uyurkonuşur değil ki :dilCocuk:

"burda yokum" diyen bir insan yalan söylüyordur, çünkü oradadır orada olmassa burada kelimesini kullanamaz

İyide bir insan uyurgezer diye istediği kelimeyi söyleyemezki.Hem uyurgezer o uyurkonuşur değil ki :dilCocuk:

hiç uyurgezerle karşılaşmadığın belli. filmlerdeki gibi kollarını ileri uzatıp yürümüyorlar. hatta öyle birşey ki istediğini sor cevabını alırsın.

bir arkadaşın söylediği en doğrusu "şuan konuşmuyorum".

son zamanlarda yarışma bölümünde açılan konuların çoğu laf olsun torba dolsun şeklinde olduğu için mantıklı bir çözümü olmuyor. ya da yanlışl çözümler bile doğru çıkıyor :hhuzgun

ortamı germenize gerek yok

ben uyuyorum kelimesinde devrik cümle söz konusu ben kelimesinin kullanılmasına gerek yok fazladan eklenmiş duruyor. uyuyorum kelimesinin sonundaki "m" eki zaten birinci tekil şahsı gösteriyor.

kelime uydurulmuş suna benzıyor '' degistirilebileceklerdenmişlerdeydimkinem '' bırazx uzun ama bunuda ben uydurdum :D gıbı bıse

mercedes parçayı yanlış gönderdi

ben yalancıyım.
yalancıysam bu cümlede yaalan. bu cümle yalansa cümlenin doğrusu ben yalancı değilimdir. ben yalancı değilsem burada yalan söylemişimdir. gelde çık işin içinden

işim var :D

Geri