yalnızlığımın yüzümde bıraktığı en derin iz...

onslaught

New member
Reaction score
0
Keşke bir yalan olsaydın....keşke!
bir anda unutulan hatırlayamadığım için söyleyemediğim, ya da yüzüm kızararak acılar içinde söyleyebildiğim...bendesin hala bir gerçek gibi..bir gerçeksin...gençliğimin hem olgun, hem çocuk yüzüsün...yalnızlığımın yüzümde bıraktığı en derin izsin...hala aynada seni görebiliyorsam, adın her kelimede yüzüme çarpıyorsa ve her defasında her damla gözyaşımda varsan...bir gerçeksin...gözlerin de bende..göz bebeklerimde....anlamsız bir şarkı gibi mırıldanırken seni "ereğli" sokaklarında, her yağmurlu günde avuçlarımdaysan, hala bendesin...hiç kimse çekip alamadı alamaz da...istemiyorum unutmak da..yalan değilsin...anlamsız değilsin bende...
her ne kadar hayatım yalan da olsa...belki de bendeki tek gerçeksin...
bana bıraktığın ilk ve son tesellin gibi...anıyor musun beni...?özlüyor musun?
alışamadım bunca zamana bunca mesafeye karşı hala yokluğuna...hala yoksun ortalıkta..
ama hayatımdasın, hayatımsın hala, bir bıçak gibi saplanmışsın...
anılarınla dolu "yıllar" bıraktın ya! sebepsiz, umutsuz, anlamsız bekliyorum bekleyeceğim de belki...belki diyorum.....eğer yüzümdeki iz iyileşirse, biri "o" yaramı sararsa...yüzümde bıraktığın en derin iz kaybolursa...utanıyorum söylemeye bir yalan gibi....sen de yok olacaksın.....yalnızlığım...Yalnızlığımsın....!

Geri