yanlış katagorideki yanlış konular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeLtEdrEnG

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar kolay gele...
kısaca anlatayım....

http://www.hackhell.com/guncel/662086-hakkaride-3-sehit-2.html

hepimizi üzen bu konu neden 'Kültür - Sanat - Tarih - Biyografi - Şiir > GünceL' katagori başlığı altında veriliyor...????

şehit vermemiz , hergün yaşanan olağan ve sıradan güncel bir olaymıdır ????

bu ve bunun gibi bir çok konu yanlış başlıklar altında verilmekte...

az önce siyaset politika haberleri başlığı altında bir konu açtım.... konu aşağıdadır..

http://www.hackhell.com/guncel/662129-demirelle-ilgili-muthis-iddia.html

bu konu yine 'Kültür - Sanat - Tarih - Biyografi - Şiir > GünceL' katagorisine taşındı...
benim konumun kültür sanatla ne ilgisi var...
ve şehit vermemizin kültür sanatla ne ilgisi var !!!!! belki bu açtığım konunun siyasetlede ilgisi yok... ama bu vebunun gibi konuları kültür sanata taşıyamayız...

önerim şu ki, güncel başlığını , başka bir katagori altına , mesela heber bölümüne taşınmasıdır...

ilgileneceğinizi umuyorum
..
ii formlar...

Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, güncel bölümden kasıt 'kültür-sanat-güncel' yani mesela Cem Karaca'nın ölümüyle ilgili bir anı-haber buraya açılmalı, Cern deneyi ile ilgili haber buraya açılmalı, sanata ve sanatçıya dair haberler, güncel konular (oscar ödülleri, altınportakal vs. de olabilir) ancak genelde bir trafik kazası haberi, yaralama-hırsızlık vs. haberler de açılmakta, oraya açılan konular günlük haberler ve ertesi gün hatırlayan çıkmaz. Ben de normalde oraya konu açan biriyim ama oraya açılmaması taraftarıyım. Ne zamandır söyleyeyim diyordum, buna denk geldi.

HeLtEdrEnG arkadaşımı yanlış okuyup yanlış anladım( yaşlanıyoruz herhalde ) özür dilerim kendisinden

bencede güncel bölümün haberler bölümüne taşınması taraftarıyım ....

ii sorun tatlıya bağlanmış ama taşınsa ii olur geçektende...

Arkadaşa katılıyorum.Ayrıca spor&oyun,müzik vs gibi konuları neden forum ana sayfasında göremiyoruz.Yukarıdaki sekmelerden indirilsede eski haline dönse daha iyi olmaz mı?Takip açısından daha kolay olur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri