yaptığı yemekten zehirlendi

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

[[ SON DAKİKA]] Yaptığı Yemekten Zehirlenen “zeyna ” Hastaneye Kaldırıldı!!!!!

zeyna her zaman olduğu gibi kendine güzel bir yemek hazırladı. Yemeğin adı “Ne Varsa Ekledim Seni Bile Yerim” yemeği idi.Yemeğin kokusunu kimse almasın diye evin bütün pencerelerini onca sıcağa rağmen kapatmıştı.Ancak evin balkonuna açılan aspiratörü kapatmayı unutmuştu. zeyna yemeğe adapte olmuştu ve bir an önce midesine indirme planları yapıyordu. Dediği gibi de yaptı10 dakikada planladığı operasyonu gerçekleştirmenin mutluluğu ile dört köşe olmuştu.

Ve ne olduysa ondan sonra oldu.Yemeğin kokusunu alan üst komşusu Fatih Ürek Kapının Zilini CAldı.zeyna Hiç Ses Çıkmıyordu FAtih Ürek Kapıyı Bir Kalça Darbesiyle Kırdı Ve İçeri Girdi
Birde Ne Görsün Canından Cok Sevdigi Kankisi zeyna amuda kalkmış Bir Şekilde Duruyormuş Fatih ÜrekKankisini En Yakın Olan hackhell Araştırma Hastanesine Getirdi.

Hastanedeki Gelişmeler…

Doktor kent55 zeyna yı Hemen Ameliyathaneye Alınmasını Söyledi

dr . mud :Buna Ne Olmuş Yaw Ötmeye Başladı
yeşil gözlü : Yok Ya Bence Geberiyooo

kent55:Bırakın Ötmeyi kadın Nalları Dikti Gidiyor Alın Sunu Ameliyathaneye Der

Hemşire jewel Hemşire n.m.t Ameliyahaneye Lütfen

O Gece Nöb Olan Hemşire jewel e n.m.t ile Fifa 09 Oynamaktadır
Karşılaşma jewel 2-1 Üstünlügünle Devam etmektedir.Tam Beraberlik Gölünü Atmaya Hazırlanann.m.t Anonsu Duyunca Oyunu Bırakır

jewel :Bi Oynayamadık Bu GEce Yawww

n.m.t :Yürü Yürü Ya Yoksa Maasımıza Zam İşimize Son vercekler Der

Ve Tekrar Anons Ederler

jewel :Tamam Be Geldik Patlamayınn.Bi Oyun Oynatmadınız Bana Bunun Acısını Cıkarmazmıyımmm ben

jewel ve n.m.t Koşa Koşa Gelirler

kent55:Nerdesiniz Siz Yeahhh kadın Burda Tavuk Gibi Ötüyoo Geberiyo caBuk CAbuk Alın Ameluıyata

jewel :Ulan zeyna Zaten Bİ İşe Yarmıyodun Oyunumuda Mahfettinnn

Ve Ameliyat Başlıyorrrrrr

kent55:Hemşire Hanım Çekiç

n.m.t :Burun Doktor Bey

kent55:Hemşire Hanım Takoz Ve Testere

n.m.t :Burun Doktor Bey İstediginizi Kulanın

kent55:Bu kadın sürekli sigara içmiş. Vah zavallı! Akciğerleri fabrika bacası gibi olmuşat çöpe gitsin

kent55 : maşallah maşallah mide değil ambar sankiiçinde bir ben yokumne bulduysa yemiş. Bu mide iş yapmaz. At çöpe gitsin.

n.m.t doktor Be ygeri dönüşüm kutusuyla karıştırmadınız değil mi? Devamlı çöpe atıyorsunuz.

kent55:Vah karaciğer vah! Senden organ bağışı bile olmaz.At çöpe gitsin

n.m.t :Bu gidişle organ morgan kalmayacak Doktor Bey

jewel :Banada Öyle Geliyor kadın Morg Oldu Yaw

kent55 :Bu kalp kan yerine alkol pompalamışpompalamaktan yorulmuş. İş yapmazat çöpe gitsin

n.m.t :Bu Adam Yanlış Meslek Seçmiş yaw

jewel :Sus Duyarsa Derini Yüzer Vallahi

kent55 :Şu bağırsakların haline bakın. Kördüğüm olmuşlar. Bu bağırsaklardan kokoreç bile olmaz. At çöpe gitsin

n.m.t :Hastada organ bırakmadınız Doktor Bey. Çöp de doldu bu arada.

kent55 :Bu kadın fazla bile yaşamış. At çöpe gitsin

Tüm ameliyat ekibi hastadan geri kalanları bir çarşafa sarıp tam çöpe atacakken……

zeyna durundurun ben daha yaşamak istiyorum Ayolll Yapmayınn Söz Erkeklerle uğraşmayacam Durundurun ben daha yaşamak istiyorum.

Ve AYaga Kalkar Kaçmaya Başlarrr

kimine göre forum bana göre aile

Benim tarifimi kullanmazsa zehirlenir tabi :p

hahaha güzel bi senaryo =)

Bizim Kızların Beceriksizliği İşte :closedeyes:

Kedimi bu 9 canlı gibi.

O halde nasıl kaçıyoki. Allah allah.

Bak bir yaşıma daha girdim.

=) Eline sağlık

puhauhahahaha:durdurun

Geri