Yarışma Soruları

hahah göster ama elletme seven .. ehuehueh :)

Aynen oyle ozy sorular Theozy Septagh J LO ve Sevencloves tarafından hazırlanmıştır soruları gördüğünüzde eminim hoşunuza gidecektir :) şimdiden başarılar

Alıyorum hadi bakalım hayırlısı inşallah kazıkötesi sorular yoktur ehuehu :D

Yarışmanın formatı yarışma kurallarında yazılı cumaya kadar süreniz var :)

bir soruya en fazla 3 cevap hakkı var 3. nünde yanlışı durumda yarışmacı elenir

hafta sonu finale kalacak 15 kişi seçilecek bu 15 kişiden 3 kişi hediyelerimizi kazanacak

4. haftanın sonunda 4 haftanın finalistleri yarışacak ordada büyük ödül düşünüyoruz ama şu an ismini koymadık başarılar

sorular başta zor gibi görünebilir ama kısa bi araştırmada kolaylıkla bulabilirsiniz...

ellerinize sağlık.sabırsızlıkla bekliyorum.

kimse brutoforce lere sarılmasın :) boşuna uğraşır baştan belirteyim :)

brut diosan eğer pazartesiyi bekleyip sorula çözmen daha çabuk olur...

hayırlısı olsun bakalım.........:)

daha konuyu tam kavrayamadım ama Hayırlı olsuN ...

Leke' Alıntı:
İlla biri nifak sokcak milletin aklına . Birşeyde Sağlam olsun be kurcalamayın zamanını bekleyin .
:)
:-D:-D Leke ksr bakma ama yani olur ya işin ucuna büyüüüüüük bir ödül korlar pzt ye daha çok var o zaman tüm soruları doğru cvplamış bi şekilde veririz :)

hadi arkadaşlar katılımı az
gördüm walla 9 kişi çekmiş
soruları.

ama warya kazıkmı kazık
HAHAHAH hep ozy nin işleri :D

bu dosya neden erkenden verildi, çünkü uğraşıp şifreyi kırıcaz ve bakıcazki sorular yok, başka bi sürpriz var, sorular daha sonra verilecek, indirmeyin bu dosya oyalamaca :)

puhahha, nasıl komplo teorisi ve sabotaj :D

Benim tek derdim katılımın az olması biz bu işe baş koyduk ama sizler için siz yoksanız bir anlamı olmaz beyler ve bayanlar

Evet ya arkadaşlar jenny nin saçma sapan soruları yerine bunlara bakalım lütfen katılın :)

Geri