Yardım Şifremi alıyorlar

buzgibi01

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar benim 2 msn adresimimn şifresini değiştiriyorum değiştirdikten 10 dakika sonra şifre değişiyor ve giremiyorum ne yaptıysam olmadı deniyorum ama nafile format bile çektim değişmedi arkadaşlar nasıl kurtulacagız bu olaydan

enterasan bir durummuş cevapları bende merak ettim

özel sorunu ve cevabını değiştir

arkadaşım valla hepsini denedim ama nafile oda olmadı

buyuk ıhtımal keylogger yemısın o bılgısayardan istediğin kadar mail al yine hacklenir. Bir de baska bir bilgisayardan şifreni değiştir kendi bilgisayarından bir süre girme msn...

buyuk ıhtımal keylogger yemısın o bılgısayardan istediğin kadar mail al yine hacklenir. Bir de baska bir bilgisayardan şifreni değiştir kendi bilgisayarından bir süre girme msn...
Anlıyorum keyloger i silmenın bi yöntemi varmı acaba format çektim gene aynı değişmedi

keyloggeri buyuk ıhtımal killer.exe ile gondermis olabilirler
Killer.exe virusude resim dosyalarini bile exe haline cevirior,hatta word,exel dosyalarida dahil
eger hddyi 2ye bolduysen c:,d: gıbı ıkısınede format atman gerekio,ayrica mailinden sifre ayarlarinda,şifremi unuttugumda alternatif mail adresine gonder secenegini iptal edip,yeniden secret questıon olusturmanı onerırım

Kaspersky boot cd vermiştim ben profilden bak paylasımlarıma bulursun onu kullan derim bende ...

Geri