Yardım arkadaşlar...

samimi23

New member
Reaction score
0
Masüstünde ekrandan nasıl resim alabiliriz, bunun kopyala tuşu falan varmı şimdiden teşekkür.

Not:resimli olarak anlatabilicek arkadaşlar lütfen. Ben paintle falan denedim ama yapamadım.

İşletim sistemi Windows xp pro

Masüstünde ekrandan nasıl resim alabiliriz, bunun kopyala tuşu falan varmı şimdiden teşekkür.

Not:resimli olarak anlatabilicek arkadaşlar lütfen. Ben paintle falan denedim ama yapamadım.

İşletim sistemi Windows xp pro

sorundan anladığım, masaüstünde bulunan bi resmi kaydetmek yani farklı kaydeti bulunmayan ve kopyalamaya izin vermeyen bi resim varsa, tavsiyem şu olabilir ;
klavyenin üst tuşları arasında bulunan "print Screen/sysRq" ismindeki düğmeye basarsak bilgisayarımızın ekran görüntüsünün olduğu gibi resmini çeker, daha sonrada başlat/programlar/donatılar bölümünde bulunan paint resim dosya biçimlendirme programına girer ve oraya yapıştır dersek, kullanmak istediğimiz yani almak istediğimiz resmi oradan ayırıp yeni bir paint dosyasına yapıştırırız.
dolayısı ile almak istediğimiz resmi farklı kaydetme şansımız olur.
umarım işine yarar...

sen anlayamamışsın galiba arkaş masaüstünün resmini kayetmek istiyor.
samimi eğer ücretsiz bir program istiyorsan MWSnap var ama İngilizce.Eğer crack veya serial bulabilirsen WinSnap var ama ücretli Türkçe.Ben WinSnap'i öneririm efektleri falan güzel.
WinSnap'i istersen indirme linki bu

MWSnap istersen onun linki de bu.

Geri