yardım bilgisayarım çöküyor

melih1234

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bu siteden ögrenmek amaçlı trojan gibi bişeyler aldım sonra benim cdrom ve harddiskin yarısı gitti azda olsa bişeyler bilen varsa yardım etsin (benim internetim yok )bu sebeple spyware olamaz herade şimdiden saolun

karde$.. hiç kasma kendini eger önemli ßilgilerin yoksa formatla makinayı.. ne varsa yeniden kur.. en saglamı ßu..

o trojanlar yüzünden benim pcde uçtu. format atmak zorunda kaldım.

bak bi belki olur..

avast v 4.6
yı yukle trojan a iidir
bidee
spyware doctor bunu dene
kolay gelsin..

arkadaşım scandisk yap yada sistem geri yüklemeyi kullan
olmadı arkadaşların dediği gibi virüs programı kulllan hala dewam ederse ne diyelim FORMAT
son çözüm olur

çok kotu bişey o trojan bnm 30 gb lık muzık arşivim gitti hdd yi 3 e boldum 3 bolumede virüs trojan gırmıs :) bu gune kadar anti virus ve anti trojan programı kullanmamıstım ama sındı programları kapatmıyorum :)

msjını okudum da internet bağlantın yoksa trojanı napıcaksın arkadaşım + hackle ilgilenmeye yeni başlayanlar için bu gibi kazalarla trojanı kendinizde çalıştırıp bilgisayarınızın yavaşlamasına hatta çökmesine kadar sorunlar yaşayabilirsiniz...formatı atıp bundan sonraki trojan kullanımlarında daha dikkatli olursunuz...öncelikle kullanımı ile ilgili verilen dökümanları çok iyi okuyun ve her .exe dosyasına da bilmeden tıklamayın derim

Geri