Yardım Edin Tüm Arşivim gitti

falconfree

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba.Sorunum mavi ekran uyarısı bu mavi ekran

1.Hdd'de xp yüklü kendisinden açmaya çalışırken hemen windowsa geçmeden önce bu ekran çıkıyor.
2.Başka xp yüklü hddnin yanında açmaya çalışınca yine bu ekran çıkyor.
3.Komple başka sistemde denedim yine aynısını yapıyor.
4.Xp kurulum cdsiyle açmaya çalıştım hdd den hangi bölüme kurmamızı istediğimizi soran ekran çıkmadan önce
yine bu ekran çıkyor.
5.Hdd regenerator programıyla açtım baştan aşağı taradı bad sector falan yok.

Hdd Seagate 500 gb sata ben ne yaparımda dosyalarımı kurtarırım engin görüşlerinize ihtiyacım var.Koskoca arşiv gitti
başına gelen bilir Allah kimseye göstermesin.

(Hepsi aynı resim hangisi gözükür bilmediğiimden hepsini koydum.)

http://i0912.hizliresim.com/2009/12/24/5153.jpg

[img=http://i0912.hizliresim.com/2009/12/24/5153.jpg]

[a href=http://urlal.com/dqqf]
a]

500 gblık harddisktemi kullanıyorsun windowsu ?
harddiskin kaç parça yani (C,D,E vs.)?ve arşiv hangi bölümde ?
C'den farklı bir kısımdaysa arşivin bi format at arşivinin bulunduğu bölümü silmeden onuda bilioyorsundur.

Abi millete çok kolay geliyor ya...
-Şu sorunum var ne yapsam?
-Bu sorun var ne yapsam?

Genelde cevap hep Format oluyor nedense? Genelde bunu bilmeyen insanlar söyler...

Kardeş, gelelim senin konuna....
1.Windows başlamadan önce F8 tuşuna basmaya başla... Eğer bir ekran çıkarsa o sana yardımcı olacaktır.
2. Donanımını kontrol et.
3.Cdden başlayan bir windows sürümü dene...

Donanımsal bir sorun olduğunu tahmin ediyorum.
Biostan BOOT FROM HDD-0 ile başlatmayı dene....

Çözüm çok sen yeter ki sorun söyle... Dene bakalım. Düzelmediyse buradayız.

arkadaşlar yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler de iş formatlık değil bilgisayar format atma ekranına girmiyor xp cdsinden den başlattığında yine aynı ekran çıkıyor.hdd üç parça c,d,e.Format at demeyin noolur o kadarını bizde biliyoruz güvenli kipte de başlamıyor başka bilgisayarda da başlamıyor.başka hdd altın slave olarakta açılmıyor.

Donanım bağlantını kontrol et harddiskin...
Ya da harddisk bozulmuş olabilir. Profesyonel yardımı gerektirecek bir konu olabilir.

bilgisayara format attıktan sonra bıos ayarlarından tekrar bilgisayarın harddiskten başlaması için hardiski master1 e al kaydet ve çık düzelmesi lazım

Gecenlerde Ekstern HardDisk'imin yanlislikla üzerine bastim ve bozuldu, hicbirseyi kurtaramadim ve nedense hicbir backup da yapmamistim :( insallah sen kurtarabilirsin

Bu görünen hata genelde anakart işlemci arasında veri aktarımı sorunundan kaynaklanır işlemcini sök tak imkanın varsa dğiş test et olmazsa anakartta sorun vardır

Bu görünen hata genelde anakart işlemci arasında veri aktarımı sorunundan kaynaklanır işlemcini sök tak imkanın varsa dğiş test et olmazsa anakartta sorun vardır

Arkadaşın dediği doğru bir de hdd yi Başka bilgisayara tak ve çalışmasını kontrol et çalışıyorsa bilgilerini kurtarabilirsin

Bir de komut istemiyle açma vardı . _DIR yazıp enter deniyor Çıkana EXPLORE.EXE yazıp enter deuince masaüstü geliyordu

Bu durumlarda veriler kaybolmaz zaten telaşa gerek yok herhangi bir CD ROM dan çalıışan Live CD ile verileri kurtarabilirsin yada arkadaşın dediği gibi başka pc de diski açabilirsin biraz teknik olaylar ama imkan dahilinde herşey olabilir denekem lazım yinede

Geri