altayagan
New member
Eveeet öncelikle bu bölüm için yaptığımız isteğe olumlu cvp veren arkadaşlara teşekkürler. Şİmdi başlayalım. Arkadaşlar ingilizce ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı bizimle paylaşın. Yardımcı olalım 
feTBoy' Alıntı:çaKaL her$eyden önce zamirleri ve yardımcı fiilleri ögrenirsin. I you he she it gißi daha sonra tenseler... ve digerleri..
_cakall_' Alıntı:Hepinizin ellerine sağlık yüreğinize sağlık en azından ilginiz için teşekkürler..Bana göre ingilizce yi heryerde ve her zaman öğrenebilirsin önemli olan pratik yapmak.Eğer kursa gitmiyorsan ve elindeki kaynaklarla öğrenmek istiyorsan (benim gibi)çok daha fazla pratik yapmak ve bu işi zevk haline getirmek gerekeir..Artık dadancaksın yurt dışı msn lere
...İsteyenlere özelden atarım
..Tabiki takıldığımız yerlerde sizin gibi bilen arkadaşlara sorma şansımızda var buda büyük bir kolaylık tekrar saolun...O zaman benim gibi sadece hobi için öğrenmek isteyen arkadaşların kursa gidip büyük paralar dökmesine gerek yok gibi geliyor bana bilmem siz ne dersiniz saygılar
![]()
FLeTCh' Alıntı:hobi için ingilizce öğreneceksen kendini fazla yormana gerek yok bu çok zor bişey diil ama ingilizce öğrendikten sonra sürekli tekrarlamazsan pek bi işine yaramaz
eğer yurt dışıdaki msn adreslerine takılıosan bana bir kaç tane yolla elimde benim elimde bi sürü var bi de sendekilere bakalım![]()
altayagan' Alıntı:şimdi ingilizce ne amaçla öğrenilirse öğrenilsin kolay bişe deilo kesin... Hobi olarak dil öğrenmek nasıl olur bilmiyorum hep akademik boyutta çalıştığım için