Yardım! Kendi web site kaynaklarıma nasıl ulaşabilirim?

hazarltd

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar,

Sattığımız medikal ürünler konulu web sitemi bir grafikere yaptırdım.

Bu siteye ziyaretleri arama motorları vasıtasıyla artırmak için elle optimize etmek istiyorum.Ancak site kaynaklarıma nasıl gireceğimi bilmiyorum.Ukalalık olmasın diye
yapan firmaya da soramıyorum.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler,çok selamlar.

Optimize etmek için gerekli olan şeyler; doğru meta tagları (anahtar kelimeler vs), site haritası, günlük ziyaretçi sayısının fazla olması, link değişimleri (backlink), özgün içerikler vs.

bunları tamamlamak zaten o firmanın görevidir.Eğer bu konularda bilginiz yoksa ilgili firmadan rica etmek ukalalık değildir.Bu zaten onların yapması gereken birşeydir.

Sayın Moderator,

Cevabınıza teşekkürler.
Ancak sitemizi yapan bayan arkadaşımız siteyi yapmadan önce şirketimizin broşür,katalog
gibi işlerini yapmaktaydı.
Site yapımı söz konusu olunca bu konuda tanıdığı olup olmadığını sorduk.Kendisinin yapa-
bileceğini söyledi ve çok basit bir site için 3 ay bekledik.
Optimizasyon yaptığını söyledi ancak ben inanmıyorum,kendisinin profesyonel olduğunu da
sanmıyorum.
Nette google ın kendisine ait optimizasyon önerilerinden kendi sitemizi optimize etmek istiyorum.
Site adresimiz; hazarmedikal.net tir.Optimize olduğu kanısındaysanız benim herhangi birşey
yapmama gerek yok zaten.
Ama optimize edilmemişse yardımlarınızı rica ederim.

Çok selamlar

Tekrar merhaba, websitenizin kaynağını inceledim, optimize işlemleri yapılmış gözüküyor.
Ama arama motorundaki sıranızda halen memnun değilseniz, aynı sektördeki pagerank değeri yüksek websiteleriyle backlink alışverişi yapmanız gerekir.Veya başka websitelerine vereceğiniz reklamlarınızla hitinizi artırabilir ve arama motorlarında daha itibarlı hâle gelebilirsiniz.

Geri