yardım lütfen kız ark.facebook adresi calındı

frknimy

New member
Reaction score
0
lütfen yardım edin yha kız ark. facebook giris mail adresi değistirilmis lütfen yardım edin svg.ağlyıo bu yüsden :S ltfen yrdm

yeni bi tane acsin duzelir burası aglama duvarı degıl kardesım

anlamadim sey var
millet ammada facebooka harcaniyor
sanki facebook da bi bok var
ahahahaha

Kusura bakma arkadasımda görende sanki cüzdanı calınmıs sanıcak.

Ayrıca bu exin facebook adresini almak için yapılan bi girişim olmasın =)

Konunun yeri burası değil

Ne tuhaf kuşkularınız var.Yardım isteyene tepkiniz ilginç.Suçlu tadında mı desem yoksa?Genç insan, adresin çalınması cüzdanından önemlidir.Ha tabi bu senin hayatında neye değer verdiğinle ilgili.Ya da geçmişinde ne yaptığınla, ya da neyi yapmayı planladığınla....ayrıca facebook u küçümseyen genç:)hayatında çok daha değerli şeyler yapan biri için uyumsuz,yanlış cümleler kullanııyorsun.Şu tablonuza,yardım dileyen birine verdiğiniz cevaplara bir bakın...

facebook la irtibata geçmen gerek mail yoluyla falan.en kısa en iyi çözümü sana onlar vericektir.çalındığını söylersen onlar halleder fakat nasıl çalmışlar o da önemli.keylogger falan varsa arkadaşnın pc de bu pek bi çözüm olmaz...

yazık

bencede arkadaş haklı suçlu deil yok falan filan hiçbirşeyden anlamasanız msn iz çalınsa naparsınız acaba..insaları küçüksemeyin !!!

neden benim msn mi yada facebook umu calmiyorlar yada calamiyorlar!Kiz arkadasina sor belki o degistirmistir sen girmeyesin diyeee:durdurun

polise git. olmassa ben yardımcı olurum hayatımda fakebook kayıt olmamış birisi olarak
gercektende kayıt olmadım.polis yardımcı olmassa hallederiz =)

cüzdan, kimlik kaybetmiş olsan tamam derim de yani beş para etmez bi facebook hesabı. bu ne panik böyle. patlican yetiştiriyo anca facebokta başka bişey yaptığı yokki bizim milletin..

Ne tuhaf kuşkularınız var.Yardım isteyene tepkiniz ilginç.Suçlu tadında mı desem yoksa?Genç insan, adresin çalınması cüzdanından önemlidir.Ha tabi bu senin hayatında neye değer verdiğinle ilgili.Ya da geçmişinde ne yaptığınla, ya da neyi yapmayı planladığınla....ayrıca facebook u küçümseyen genç:)hayatında çok daha değerli şeyler yapan biri için uyumsuz,yanlış cümleler kullanııyorsun.Şu tablonuza,yardım dileyen birine verdiğiniz cevaplara bir bakın...

10.10.2008 tarihli en son mesaja hangi düsünce ile cevap yazip konuyu HORTLATMISSIN anlayamadim!bende saniyorum aktuel konu tarihe bakinca anladim!

Geri