yardım pls !!!

cellat2306

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar pc yi taratıyorum çok farklı programlarla ama herhangi bir sorun yok. İnternettede bi sorun görünmüyor ama bi kaç haftadır internet gereğinden yavaş işliyor bu neden olabilir (adsl 1024 sınırsız)

Ayrıca Front page .... die bi program vardı programlarda o program silinmiş yanlışlıkla o zamandan beri pc internet dışındaki kullanımdada kasıyor neden olabilir sizce

çözüm önerilerinizi yazarsanız minnettar olurum....

Front Page bir HTML editörüdür.Silinmesinin bilgisayarının çalışma hızına olumsuz bir etkisi olmaz.İnternetin neden yavaşladığı konusuna gelince;buna bir çok faktör etki edebilir.Aklıma gelenler:

1-Servis sağlayıcı (ADSL)'dan kaynaklanan sorunlar.
2-Bilgisayarda kötü yazılımlar dediğimiz virüs,trojan,spyware gibi dosyaların olması.
3-İşletim sisteminin bozulmuş(eskimiş) olması.Windowsu yeniden kurmak gerekir belli zamanlarda.
4-Donanımsal sorunlar.

hocam yanıtladığın için teşekkürler ama şöle söyleyeyim adsl le ilgili bi sorun yok çünkü diğer iki pcde ii çalışıyor pcde kötü yazılım yok bunuda virüs programından casus yazılım programlarına kadar tarattırdım donanımsal bir sorunda yok herşey uyumlu ve aktif çalışıyor işletim sistemindeki dosyalara bi garanti veremiyecem bayaı zaman oldu format atmıyalı ama pc sorunsuz görünüo işin garibi yinede dosyalarda deforme olabilirmi eğer böle birşey varsada bunu xp cd si ile kurulum dosyalarını onarma şansımız var onunla halledemezmiyiz

Evet Windows cd'sini takarak başlat/çalıştır'a sfc /scannow yazarak dosyaları tamir edebilirsin.

Geri