Yardiimmmmmmmmmmmmmm

langona_ss

New member
Reaction score
0
ArkadaŞlar Sadece Program İÇeren Web Sİtesİ Kurcam Sİzce Hangİ Programlari Koymaliyim Bİlenİnİz Programin Adini Yazsin Parali Olup Olmasi Benim Icin Onemli Deİl Bana Programin Adi Lazim Önerİ Vren ArkadaŞlara Şİmdİden TŞkk

Arkadaşım kusura bakma ama biraz saçma olmamış mı sence ? Hem program arşivi sitesi yapıcağım diyosun sonrada hangi programları koymalıyım diyosun galiba kendine ait bir sunucun war o kadar programı nereye upload ediceksin çok merak ettim :S bence programları katogorize ederek bi site yapabilirsin
1 güvenlik
2 internet
3 multi media
4 araçlar
5 deskop
vb... şekilde bi site yapabilirsin bunu söylemek bana düşmez ama lütfen sağa sola yönlendirerek başkalarının uploadlarını kullanarak bi site yapma!

virtual-king' Alıntı:
Arkadaşım kusura bakma ama biraz saçma olmamış mı sence ? Hem program arşivi sitesi yapıcağım diyosun sonrada hangi programları koymalıyım diyosun galiba kendine ait bir sunucun war o kadar programı nereye upload ediceksin çok merak ettim :S bence programları katogorize ederek bi site yapabilirsin
1 güvenlik
2 internet
3 multi media
4 araçlar
5 deskop
vb... şekilde bi site yapabilirsin bunu söylemek bana düşmez ama lütfen sağa sola yönlendirerek başkalarının uploadlarını kullanarak bi site yapma!

arkadaşa tamamiyle katılıyorum yalnız şöyle olabilir mesela winzip download u

koycaksan resmi sitesinden koyabilirsin

Geri