YaRDIM BöLümü DeğiLDiR !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnowN

BiR uMuTTuR YaŞaMaK !
Reaction score
0
SoNuNDa 'EyvaH' DiyeCeĞiM ŞeyLeRe, BaŞıNDa 'EyvaLL
O Kadar Saßite ßaŞLIK Açtık. Görüyorum Ki HaLa Yardım KonuLarını ßuraya Açıyorsunuz..

13.07.2009 Tarihinden itißaren.. Açtıgınız Her Yardım Ve ßaşlıkta aRaDIGINIZ Program iSmi&Versiyonu YazmayaN Konu Hiç ßirşey YazILmadan Çöpe Gider..

Yardım iÇin ==> http://www.hackhell.com/yeni-baslayanlar-yardim/ tıkLayın..

Bu konunun aynısını bende windows işletim sistemi bölümüne açıcam sabitte bulunan genel sorun ve yardım başlığında sabit haricindeki bütün yardım konularını slinicektir diye konunun üzerinde hemde yazmış olmasına rağmen ne yazık ki yardım konularını ilgili başlığa değil xp , vista win 7 ve windows işletim sistemine konu olarak açmaktan bir türlü vaz geçmedi saygı değer üyelerimiz seni en iyi ben anlıyorum haklısın.

Yardım linkini vermişsinde oraya o link :D gitmiş dikkatini çekerim

EDİT

Teşekkür ettim :D

Registry Genius 3.2 Full; Program Registry temizliği yapan ödül almış bir program bulursanız seviniriz. Şimdiden teşekkürler

bu günlerde çoğu acemi user bilmiyorum artık erindiklerindenmidir nedir kuralları okumadan "Yeni Konu"
butonuna basıyorlar ya da boş boş cevaplar yazıyorlar Programlarda Adam "Soy ağacı oluşturma programı"diye açmış ya ne işye yararr hadi onu anladık sürümü ne hangi dil ya belki var bi arama yap abi ... bu başlığın onları engeleyebileceğini pek sanmıyorum yine hiç bi yere bakmadan "Yeni Konu" butonuna basacaklar..

yukarıdakı arkadas ınadına yapıo heralde :D bılgı ıcın saol kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri