Yardim DSL Hiz Limiti icin

Styloww

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaslar

arkadaslar benim internet alicisi 100 M/bits yaziyo yani hizli internet alici ama birsey yükledigimde 15kb ile 20 kb arasinda gidip geliyo bunun sebebi ne olabilir.

Bide asagida resimde bilgisayariniz orjinal degil yaziyo herseferinde

Yardimci olursaniz sevinirim

1. 100 m\bits yazısı maksımum ındıreblecegın lımıttır yanı 1024 kb ınt hızında 120 kb\sn 4096 kb ınt hızında yanlıs hatırlamıyorsam 530 yada 400 kb cıvarı ındırıyorsun mesela usb gırıslı modemlerde de 15 m\bits yazı yanı sınırı
2. 15 20 kb ındırmenın sebebı de rapıdshareden kaynaklanıyor sende deıl genelede butun free kullanıcılarda oyle baska sıtelerde ındırdıgınde bu sorun olmaz
3. ıste xp legal deıl kurtulman ıcınde guncellemelerını kapat sıstemı yazının cıkmadıgı bı gune cevır gecer

ben rapid premium uyeligim var sadece rapidde boyle bi sorun yok her turlu indirmede var bilgisayar cok yavas alman DSL 6000 kullaniyorum ama adsl den farki yok nedense

1. 100mb/s senin yerel ağ bağlantı hızındır.. dsl hızın değildir yani
2. sitede xpyi orjinal yapmak için gerekli yazılımlar vardır..

100 mb tamam anladim yerel hiz limiti ama birseyler indirince cok yavas indiriyo bunun sebebi ne neden bu kadar yavas indiryo 15kb ile 20 kb arasinda gidip geliyo

istersen birde internet download manager'i dene faydasını göreceksin.. madem ki rapid premium var hem işlerin daha kolaylaşır

evet bi download hızlandırma programı kullan mesela Internet Download Manager

Geri