Yardimci Olabİlİrİm (joomla)

zoece

New member
Reaction score
0
Arkadaslar joomla ile ilgili her türlü sorununuzu bu baslık altından bana sorabilirsiniz... :hhcool

guzel bir yardim, bi kactane bize yardimci olabilecegini dusundugun dokuman yayinlarsan daha etkili olur. tesekkurler

evet güzel başlık ilgiye göre sabitlenebilir teşekkürler

ilk soruyu ben sorayım o zaman

localhosta joomlayı kuramıyorum kurulumun 1. aşamasında mysql kullanıcı adı ve parolasını kabul etmiyor (easyphp 1.8 kullanıyorum ) bu sadece joomla kurulumunda oluyor bu neyden kaynaklanır sizce _?

Herzaman Yaninizdayim...!

:aşk Localhostta joomla kuramayan arkadas1m.. sana sunu söyleyebilirim .. php ve msql sürümünden kaynaklanabilir yani eski çünkü joomla yeni bir sistem... Sana garanti bi yol önereyim .. Pc'indeki bütün php ve msql sürümlerini kald1r ve yerine Wamp Serwer i kur... ve bu sekilde dene .. Ayrica birde joomla stabile sürümlerini indiresin mutlaka ... :victory

localhosta yaptığım sayfayı internette yayınlamak için ne yapmam gerekiyor. sayfayı yaptım. internetteki hostuma yüklediğimde çalışmıyor. yardım

Buyur !

Arkadasım benim her zaman kullandıgım yolu sana önerebilirim bunun resimli açıklamasının Linkini yollim sana; Tıkla

UYARI ; içerigi görebilmek için öncelikle siteye üye olman gerekiyo..
:victory

teşekürler çok yardımcı oldun

üstad joomlayı kurdum.ancak şimdi administrator panele girmeye kalkınca şifre ve parolayı kabul etmiyor.nasıl çözebilirim?

Arkadasm bunun genel olarak tek bir sorun tipi vardır o da kurulumda sana veridigi sifreyi aklında tutmayışındır... Bi de joomla nın "Stable" sürümlerini kullanmanı tawsiye ederim.. eger olmazsa da kesin çözüm şu şekilde :
Hostunun control panelinden PHPmyAdmin e gir. Soldan kullandığın joomlanın veritabanını seç. Çıkan tablolar içinden mos_users tablosunu seç . Ve tara de. Orda var olan Super Administrator olan üyeyi seç ve düzenle (kalem sembolü) de. Çıkan ekranda şifre yerine sunu yaz : e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e
ve yönetici şifren 123456 olucak

Moderatör arkadaslardan ricam lütfen bu basligi sabitleyiniz.. Bence önemli bi baslık ! Konumla ilgilenmek için konumu bulmakta zorluk çekiyorum .. bence sabitlerseniz daha çok yararım dokunacagndan eminim.. Tesekkür ederim !

TÜm Özellİklerİyle Joomla İle Nasil Tasarim Yapabİlİrİz?
Buna Aİt TÜrkÇe Kaynak Varmi?

arkadaşlar aşağıdaki özelliklerde joomla sitesi kurdurtmak istiyorum köpek sitesi olacak
makul bir fiyata kurabilecek arkadaş var ise pm den ulaşsın zoece kardeş yardımcı olabilirsen sevinirim.
mail listemize katılın kısmı
siteden bütün üyelere mail yollama
resim galerisi bölümüne panelinden resim yüklenecek
iletişim bölümü formu, mail adresine gelecek mailler
ziyaretçi defteri
videolar bölümü videolar youtubeden izletilecek
sizden gelen resimler bölümü
sitemizi tavsiye edin

bölümleri olacak

zoece' Alıntı:
Arkadasım benim her zaman kullandıgım yolu sana önerebilirim bunun resimli açıklamasının Linkini yollim sana; Tıkla

UYARI ; içerigi görebilmek için öncelikle siteye üye olman gerekiyo..
:victory
Reklam Yapmışsın Kardeşim Reklam Yasak Eğer Yardımcı OLacaksan sen yardımcı olamalısın ve resimleri de HackHell Forumuna Koymalısın

joomla 1.0.12 versiyonunu kullanıyorum. siteme mp3 çalar koymak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

flash playerda olabilir, media playerda olabilir. tam olarak nasıl yapıyoruz?

Ya Da

hayta1' Alıntı:
localhosta yaptığım sayfayı internette yayınlamak için ne yapmam gerekiyor. sayfayı yaptım. internetteki hostuma yüklediğimde çalışmıyor. yardım

configuration.php dosyasından server üzerindeki db ne ait kullanıcı adı ve şifreni gir. ftp ile dosyaları gönder

Geri