yarm kalmşlığım we unutulmzlığıma;)

zebineb

New member
Reaction score
0
Seni ilk gördüğüm gün bşka kim wrsa silinip gitti hayatımdan.Tatlı anılar bir yana bna acı wermşş km wrsa,hangi olay wrsa o an zihnimden silinip gitmşti.yepyeni tertemiz başlangıçtı bu.
Yaşamın ikiyüzlülüğünü,yalancılığını,ihanetlerini,kalleşlklerini soyunup karşına en saf ,en yalın benlğmle çkmştm.sana ait olanı yaşamak istiyordum.Aşksa aşk,sewnçse sewnç,hüzünse hüzün,acıysa acı.Sendn gelen we geleck hçbrşy korkutmuyordu bni sen ynmda oldktan snra hrşeye dayanablcğimi bliyordm.
Ne desemde sewdamı anlatsm dye düşünüyordm.bu güne kdr söylnmemş en güzl sewda sözckleri ble sana duyuduğum sewgiyi ifade edemiyeckti,dünyann bütün dillryle SENİ SEWİYORUM yetmiyecekti.nereye gdrsem ynmda götürüyrdm seni hç yalnz dğldm bu yüzden.Bana onca acı werdn ama YÜREĞİM DÜŞMANIN O
OLAMIYOR.hergn olabldğnce yanıyor istesemde istemesemde seni özlüyorum.
Gayem sana zarar wermk,seni inciltmk,kırıp dökmk dğldi.Acılarına,yaşam mücadelerine,gözlernde buldğm huzura ortk olup,yüreğini yüreğime,ömrünü ömrüme katıp seni mutlu etmk istyrdm.Bn sndn sadece sana werdğm sewgyi kabullenp bu swgyi yaşatmanı istemştm.ama sn nptn...yüreğmde kalp saltanat sürmk wrken bni sıradan brymş gbi elinn trsi ile ittn.soruyorm sana çk sewlmk bu kdrr kötümydü grçktn böle ağrmydı? Sen yüreğmde br hasrt we kapanmyacak br yara olarak kalacaksn.......................

Geri