yasak diil mi??:eek:

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
:eek: arkadaşlar bi şey dikkatimi çekti...

forum kurallarında,a.q.,a.k.,@k tarzında şeyler sarf etmek yasak yazıodu...2 arkadaş bu kelimelri kullanmış fakat uyarı bile yok..gerçi konu sonradan kilitlenmş ama,sebebi bu küfürler diil....daha fazla konunun uzamaması için kapatılmış.bi siz de baksanız=?benim yanlışım mı war.?

işte konuşmanın geçtii link...:mad:

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=72893

ben daa önce ezik dedim die banlandım da,yanlış olmasın o yüzden

Ben Cede Kullanilmasi Hiçhoş Değil!...

ya kullanılmasına bende karşıyım ama açtığın konunun başlığında bile "a.q" demişsin ha!!!!
onu bir editle de ayıp olmasın kızlarda var aramızda....

hic hoş deil kullanılmamalı ama
yaa sen kendini cok akıllı sanıosun yada bizi aptal falanmı sanıon cıkaramadım
şikayetci olduğun şeye bak bide actığın konu başlığına baak derim ben sana.
en azından başka bi isim werseydin.burda kızlarda car normal insanlarda tabi ama dolusuyla üyenin ve misafirin o bu başlığı görmesi kötü olduuu

bencede ayıp ayıp

oda birşey mi abi adam geçen gün bana EŞŞEK dedi, banı bırak gelip benden özür bile demedi. ama zamanı geldiğinde bende birisine edicem o zaman banlasınlar da görelim.:eek:

fofer' Alıntı:
oda birşey mi abi adam geçen gün bana EŞŞEK dedi, banı bırak gelip benden özür bile demedi. ama zamanı geldiğinde bende birisine edicem o zaman banlasınlar da görelim.:eek:

alem adamsın ha fofer:D

gülme krizine girdim ha:D :D :D

R€B€L' Alıntı:
hic hoş deil kullanılmamalı ama
yaa sen kendini cok akıllı sanıosun yada bizi aptal falanmı sanıon cıkaramadım
şikayetci olduğun şeye bak bide actığın konu başlığına baak derim ben sana.
en azından başka bi isim werseydin.burda kızlarda car normal insanlarda tabi ama dolusuyla üyenin ve misafirin o bu başlığı görmesi kötü olduuu

kusura bakma bi anda hemen aceleyle yaptım,sinir oldum haksızlık bence.

editledim kardeşim

artık oyle konusanlara cebine koy demek geliyor icimden.
ya benim anlamadıgım sonucta forumumuzda azda olsa kız arkadaslarımız var
ve onlarında okuyacagını tahmin ede ede neden boyle konusuluyor anlamadım
hayır egosunumu tatmin ediyor bu arkadaslar.guzel guzel konusmak varken....
bide sen konuyu acmıssın iyi hos ama actıgın baslıga bakarmısın daha ne diyim
sana bilmiyorumkı....

FéRvénTßQY' Alıntı:
alem adamsın ha fofer:D

gülme krizine girdim ha:D :D :D

abi ne var haksızmıyım adam milletin için bağıra bağıra EŞŞEEEKKK dedi uyarı bile almadı yaawww:D

Başlık değişti.

edit:

fofer' Alıntı:
abi ne var haksızmıyım adam milletin için bağıra bağıra EŞŞEEEKKK dedi uyarı bile almadı yaawww:D

oyle bir kelımeyı yonetıcıleden bırısı görse bence uyarırdı.Yine lınk verebılırsen
bı bakayım.

mod lardan birine özel msj atman yeterliydi dün ben başka bir konu için öyle yaptım mesela öyle daha mantıklı olur bence

dHipfR££z£ senin yaptığın iş mi şimdi arkadaş..? madem rahatsızlık veriyor pm'den uyar silelim mesajlarımızı ki forumun selametini düşünen biri böyle yapar... sen nabıyorsun.. belkide sadece 30 kişini okuduğu ve muhtemelen bir bayanın bile görmediği mesajları burda afişe ediyorsun.. görmeyen kalmasın hesaabı.. :eek:ut:

ben bayanlardan rica ediyorum bu başlıktan önce kaç tanesi benim bu a'lı q'lu mesajımı gördü..? bi deyiversinler bende rahatliim.. kendimi terbiyesiz gibi hissettim bak hiç alakam olmadığı halde..

biraz düşünerek konu açın arkadaşım şu bölümde.. ne yapmaya çalıştığını anlayabilmiş değilim.. ve seviyesizlik terbiyesizlik yaptığı için banlanmış bir üye hiç deilim.. :mad:

kişisel olarak bu konudan şikayetçiyim yetkili arkadaşların anlayışını ve ilgisini rica ediyorum..

herkese iyi forumlar..

oscar haklı bencede.. eger problemin varsa pm den uygun bir yoneticiyi uyar onlarda halletsinler..

Burada argo kelimelerin kimin gordugu veya gormedigi degil kullanilmis olmasindan olan rahatsizligi dile getirmis arkadas. biraz daha dikkatli olalim pls.

gotcha78' Alıntı:
Burada argo kelimelerin kimin gordugu veya gormedigi degil kullanilmis olmasindan olan rahatsizligi dile getirmis arkadas. biraz daha dikkatli olalim pls.

öyle bir derdi varsa pm ne güne duruyor? neden isim kullanarak bu şikayetini dile getiriyor?

bazı bölümlerde argo kullanılıyor şikayetçiyim demek nereye, adımı ve mesajımı kullanıp aha bakın terbiyesize der gibi her üyenin hergün ziyaret edebileceği bir bölüme o çok sakındığı kelimeyi tekrar tekrar kullanarak afişe etmek nereye...

ben sana diyorum ki argodan sakınan insan gelip böylekonu açmaz.. başka bi sancısı var.. benim kullandığım rahatsız olan insan gelir bana pm atar.. görmemle editlemem arasında saniyeler oynar.. daha olmadı gider bölüm moduna şikayet eder.. daha olmadı gider yöneticiye şikayet eder.. o da olmazsa dark'a pm atar.. hiçbirinden ses çıkmazsa böyle bir konu açmak mantıklıdır...

şimdi söyle kim dikkatli kim değil..? :eek:

tekrar ediyorum kişisel olarak bu konudan rahatsızım.. benim üye adımı içeren mesajını silmesini rica ediyorum bu şikayetçi arkadaştan..

fofer' Alıntı:

hahaha o konuda sen küfürü savunuyormussun oda küfür olmasın dıyormus :D

Neyse hatasını anlayıp kendı sılmış mesajını

edit:
konu uzamasın dıye burdan cevap verıyım.

fofer' Alıntı:
küfürü savunduğum falan yok. olayı yalnış lanse etme. küfürsüz marş olur mu?
mesajı kendi isteğiyle değil modların baskısıyla silindi. neyse Allah'a yakın bana uzak olsun.

Küfürsüz marş nıye olmasın ki ;)

Fenerbahcem sen cok yasa canım feda olsun sana
Hiçbişeye değşilmez senin sevgin bu dunyada v.b olabılır.
Bunda küfür yok mesela ;)

O mesajı modların baskısıyla sılmısse demekkı uyarılmıştır.:goz:

Ờ ﯕ ζ ạ Ř s capsları sildim.

küfürü savunduğum falan yok. olayı yalnış lanse etme. küfürsüz marş olur mu?
mesajı kendi isteğiyle değil modların baskısıyla silindi. neyse Allah'a yakın bana uzak olsun.

Geri