Yasaklı siteler Kücük bir sorun

trojan-exe

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Biliyorum Bi dünya Site Var hatta forumumuz bile yasaklı siteler için bi giriş sitesi yaptı ama ben hackhellde gezerken bi tane arkadaş vermişti bi program tarzında onu yükleyince istedigimiz siteye giriyorduk ama format atınca oo program silindi setupuda gitti acaba oo program gibi bi program varsa link verirmisiniz bu kadar kücük bir şey için sizi yormak istemem ama tam bilemedim için bilgisayarı artık bi yardım edersiniz heralde şimdiden cook teşekkür ederim

programın görüntüsü nasıldı ultra surf gibi ibşeymiydi ad cağrısım yaptımı ?? o kadar cok konu warki bu konuda...

ama kolay bı yol war programada gerek yok...

dns ayarlarına gel

dns ye 208.67.222.222
208.67.220.220

bunu yazarsan sorunun hallolucaktır...

:) istersen 4.2.2.1
4.2.2.2

bunlarıda kullanabılırsın...

kolay gelsın...

programın görüntüsü nasıldı ultra surf gibi ibşeymiydi ad cağrısım yaptımı ?? o kadar cok konu warki bu konuda...

dns ayarlarına gel

dns ye 208.67.222.222
208.67.220.220

4.2.2.2

kolay gelsın...

sagol hacı youtube giriyor digerlerinde hata veriyor ama Yaptım teşekkürler

4.2.2.2 ve 4.2.2.1 yasaklandı galiba.
giremiyor bu ara.

Arkadaşlar Biliyorum Bi dünya Site Var hatta forumumuz bile yasaklı siteler için bi giriş sitesi yaptı ama ben hackhellde gezerken bi tane arkadaş vermişti bi program tarzında onu yükleyince istedigimiz siteye giriyorduk ama format atınca oo program silindi setupuda gitti acaba oo program gibi bi program varsa link verirmisiniz bu kadar kücük bir şey için sizi yormak istemem ama tam bilemedim için bilgisayarı artık bi yardım edersiniz heralde şimdiden cook teşekkür ederim

http://www.hackhell.com/hut-program...lere-100000000-girebilmek-icin-337-kb-rs.html

arkadaşlar ben yasaklanan bi sitenin şifresini buldum dns ile siteye girebiliyorum ama videoları download yaparken IDM hata vermeye başladı ,windoslada indiremiyorum acil yardım lazım:(

arkadaşlar ben yasaklanan bi sitenin şifresini buldum dns ile siteye girebiliyorum ama videoları download yaparken IDM hata vermeye başladı ,windoslada indiremiyorum acil yardım lazım:(

kardeş real player 11 kur hem izle hem imdir

yasaklı siteye giriyorum ama videolarını izliyemiyorum arkdaşlar neden eror loading video diyorr ???

Ultra Surf 8.8 Türkçe>>>http://www.yamaarsivi.com/yama/872/Ultra.Surf.8.8.Turkce.html

dns ayarlarına gel

dns ye 208.67.222.222
208.67.220.220

4.2.2.2

kolay gelsın...
arkadaşım çok teşekkur ederim
ama ikinci yazdığın dns leri onceden denemiştim olmuyor ilk verdiğini de şimdi denedim önce oldu ama sonra yine açılmadı.
canın sağolsun yine de ilgilenmişsin çok sağol

Geri