Yazı geldi, T.C tabeladan kaldırıldı ..

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

18884_1.jpg

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye’deki sağlık kurumlarına bir yazı göndererek tabelalarındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C.” ibaresinin kaldırılmasını istemesinin ardından Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü ‘T.C.’yi tabelasından attı.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı kurum tabelalarında tarihi bir değişikliğe gitti. Sağlık kurumlarının tabelalarında artık T.C. ibaresi yer almayacak. Bu uygulamayı Türkiye’de ilk yapan yerler arasında Canik İlçe Sağlık Müdürlüğü geliyor. Tabelasından “T.C.” ibaresinin kaldıran kurumun hemen yanındaki Canik Kaymakamlığı Toplum Sağlığı Merkezinin T.C. ibaresini kaldırmaması ise dikkat çekti.

İSİMLERİN BAŞINA T.C. KOYUYORLAR
Türkiye’nin her köşesinde kasabasından köyüne, mezrasından beldesine vatandaşlarına hizmet veren sağlık kurumlarının tabelalarından Türkiye Cumhuriyeti’nin kısalması olan “T.C.” ibaresinin kaldırılması sosyal medyada başta olmak üzere çok büyük tepki çekti. Facebook ve twitter hesaplarında isimlerinin başına “T.C.” koyanların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

ATATÜRK İSMİNİ SİLMEK İSTİYORLAR
Günlerdir tartışılan “T.C.” konusunda Gazete Arena’ya özel açıklamalar yapan CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, Türkiye’nin AK Parti iktidarı sayesinde bilinmez bir faciaya gittiğini belirterek, “İktidar, Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti isimleri kaldırmak için uğraş veriyor. Habur açılımı, İmralı Süreci ve son olarak da Tayyip’in ‘Akil İnsan’ları bizi bu noktaya getirdi. Amaçları Atatürk başta olmak üzere yapılanları silmek. Bunu çok açık söylüyorum. Tabelalardan T.C. ismini kaldırabilirsiniz fakat gönüllerimizden bu ismi bu temsiliyeti nasıl kaldıracaksınız? Bu dünyada hiçbir kuvvet Türkiye Cumhuriyeti ismini kaldıramaz, kaldırmaya da gücü yetmez. Halkımız görülen noktaları irdeleyip gereken cevabı bu zatlara verecektir” dedi.

GELİN SANDIĞA BUNLARI GÖMELİM
MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ise son zamanlarda Türkiye Cumhuriyeti ve Türk kimliğine saldırmak istendiğinin altını çizerek, “Bu durum artık gafleti aşan bir durumdur. PKK, İsrail, ABD ve emperyalist güçlerin ülkemize uygulamak istedikleri emeller ne yazık ki uygulanmaya başladı. Türkiye’den Türk ismini kaldırmak istiyorlar. Bunları en çok isteyenlerin başında bebek katili Apo, Siyonistler ve kuklalar var. Türk kimliğine düşman birbirinden ayrı geçinen komünistiler, masonlar, rotaryan ve islami kültürü almış fakat milliyetçiliğe düşman kesimler aynı noktada buluşuyor. Bunların emeli aynı; Türkiye Cumhuriyeti ismini kaldırmak. Ben buradan kendini Türk hisseden herkese sesleniyorum; Gelin sandığa bunları gömelim” diye konuştu.

SAĞLIK BAKANI’NDAN BOMBA AÇIKLAMA
Öte yandan konuyla alakalı Sağlık Bakanı’ndan açıklama geldi. Bakan ‘kaldırılma’ işlemini doğruladı ve ‘mantığı yok’ dedi. Devlet kurumlarındaki tabelalarda yer alan “T.C.”nin kaldırılmasına dair Bakan Müezzinoğlu’ndan ilk kez resmi açıklama geldi. CHP ve MHP’nin konuyu meclis gündemine taşıması ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu “Bakanlığın altındaki kurumlarda T.C kullanılmasına gerek yok. Bundan sonra böyle devam edecek” dedi. Bu açıklama öncesinde Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, “yeniden yapılanma” kapsamında bağlı kurumlara gönderdiği bir yazı göndererek, sağlık kurumlarında “T.C. Sağlık Bakanlığı” yazılı tabelaların değiştirilmesi talimatını vermişti.

Gazete Arena

Yazı geldi, T.C tabeladan kaldırıldı - SAMSUN KENT HABER- Samsun'un En İyi, En Doğru, En Tarafsız Haberi

Eee. Nede boş boş uluyan bozkurtlar? Ocaklara doluşup mafyacılık oynuyordunuz. Yine bibergazını tazyikli suyu biz yiyoz mk

bu sitenin yöneticisiyim lakin bu diyeceklerim beni yönetimden almanıza sebep olabilir ve T.C tabeladan atan, T.C kabullenmeyip yerinden silen bütün halkın gelmişini geçmişini s2m la. adam değil bu Ülkemizi Yöneten şahıslar ve T.C vatandaşı değiller! artık alırsanız alın yönetimden beni ama kinim sadec T.C karşı çıkan insanlara aga !

Arabaya eve ofise her yer türk bayrağı asalım

arabaya,eve,afişlere, okulların duvarlarına çizelim boyalarla. bu ülkedeki erkeklere sözüm var ! hepsi avrat peşinde koşmaktan vazgeçsin ve T.C Sahip çıksınlar ataları gibi ! atalarımız bizim için aldı lan bu ekmek yediğimiz ülkeyi ! artık akıllarını başlarına devşirsinler ! sadece anlasınlar artık Türkiye Cumhuriyeti Bizimdir A.Q Pardisinin Değildir ! :mad:

Hah işte şöyle az silkinin kendinize gelin lan.emanet edilene sahip çıkın. Namuzumuz bu bizim. Birisi çıkacak türklüğü ayaklar altına alıcak biz de eyvallah diyeceğiz. Abi valla etek giyip dolaşalım daha iyi

eski zamanlara geri dönelim hadi aramızda bir lider seçelim seçemezsek ben lider olayım ve baş kaldıralım ! Türkye Cumhuriyetine kimse laf edemez ederse,ölüm dahi olsa ben önde gideceğim bu ülkem için baş herkese baş gelmek için!

Dostum ikinci milli mücadele verilmek zorunda artık

benim kaybedecek birşeyim yok ! tek başımada olsa veririm A.Q partisine kafa kaldırrım !

Geri