yazılım kursu hakkında görüşlerinizi bekliyorum

mc suvari

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben "bilge adam"ın yazılım kursuna katılmak istiyorum. Sizden istediğim daha önce bu kursa katılan varmı, ne kadar yararını görürüm, sizce "yazılım ve veritabanı" kursuna mı katılmalıyım yoksa "sistem ve ağ" kursunamı katılmalıyım, bilge adam sizce doğru bir tercihmi . Görüşleriniz benim için çok önemli. yardımcı olurmusunuZ...

Eğitim içeriğini yazarsan belki daha iyi yorum yapılabilir.

1) Bilgisayar Teknolojileriyle alakan var mı ?
2) Yazılımla önceden hiç uğraştın mı ?
--> Bu 2 soruyada cevabın evetse kurslarla hiç uğraşma burdan sana kitap, site vs. söyleriz kendi kendine çalışıp öğrenebilirsin. Kursa gitmek sadece sana zaman kazandırıp rakiplerini tanıma şansı verir.
--> Hayır diyorsan, Bilge Adam güzel bir başlangıç olabilir sonuçta gidenler kötü değil diyorlar ve seninle ilgilenen hoca (mentör) vs. aralıklarla proje geliştirmene olanak tanıyorlar. Yukarıda yazdıklarımla eğitimini ucuza getirebilirsin.(Kursa vericeğin ücret astronomik rakamlarda bilesin)

--> Diyelimki kesin kararını verdin gidiceksin "yazılım ve veritabanı" bu işe başlamak için bilinmesi gereken şeyler dünya üzerinde neredeyse bütün ticari yazılımlarda veritabanı kullanılıyor. Sistem ve ağ uzmanlığı gibi şeyler karmaşık şeyler zaman alıcıdır öğrenmesi ama bir şirkette IT olarak çalışırsan elbetteki sana geri dönüşü fazladır :)

--> Hiçbir zaman kursların verdikleri sertifikalara aldanma çoğu şirket bu gibi şeylere bakmıyor saten.

--> Bu işteki en büyük katkı tamamen sana ait, nekadar çok kafa yorup kendi kendine birşeyler yaparsan okadar çok şey öğrenirsin.

SAYGILARIMLA

Ben bilgisayar programcılığı mezunuyum, bana kitap ve site konusunda yardımcı olabilir misiniz? Asp.net ile uğraşmaya yeni başladım. C# ile kodlamayı öğrenmek istiyorum.

Ben bilgisayar programcılığı mezunuyum, bana kitap ve site konusunda yardımcı olabilir misiniz? Asp.net ile uğraşmaya yeni başladım. C# ile kodlamayı öğrenmek istiyorum.

Merhaba

John Sharp-Adım Adım Visual C# 2010

kitapyurdu: kitap - Adım Adım Visual C# 2010 - John Sharp,Tuğba Buldu,Zeynep Kopuzoğlu, 114840507,

Bu kitap C#'a yeni başlayanlar için ideal. Çok iyi öğretiyor Türkçe çeviride olduğu için rahat rahat kullanabilirsin. Sana diğer bir önerimde microsoft açık akademiye üye olman gerçekten öğretisi çok başarılı ve ücretsiz. Asp.net'den önce basit C# kodlamayı ve basit form uygulamaları yapmayı dene Asp'de daha rahat ediceksindir.

Kolay gelsin

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, bir kaç ek kitap daha almayı planlıyorum 100 lira ayırdım kitaplar için. Çok basit işlemler için dahi kimse bilgi konusunda yardımcı olmuyor. Artık tek başıma da olsa öğrenmek istiyorum. İleride bir blog açarak herkese yardımcı olmayı planlıyorum. Çeşitli görseller ve mesajlar aracılığı ile en azından istekli olan kişiler için çeşitli bilgileri sunmak gibi bir planım var, eğer böyle bir güzel portal var ise orada da destek olabilirim.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, bir kaç ek kitap daha almayı planlıyorum 100 lira ayırdım kitaplar için. Çok basit işlemler için dahi kimse bilgi konusunda yardımcı olmuyor. Artık tek başıma da olsa öğrenmek istiyorum. İleride bir blog açarak herkese yardımcı olmayı planlıyorum. Çeşitli görseller ve mesajlar aracılığı ile en azından istekli olan kişiler için çeşitli bilgileri sunmak gibi bir planım var, eğer böyle bir güzel portal var ise orada da destek olabilirim.

İnternette birçok böyle portala kısa sürede bir aratmayla ulaşabilirsin, ama sana tavsiem stackoverflow. Bu site hem sana çok şey katar hemde başkalarına. Çektiğin sorunlar hakkında sorunu soruyorsun dünyanın en iyi programcıları dahi herkes cevaplayabiliyor eğer çözüm varsa. Sende elbet bu yolda belli sorunlarla karşılaşıcaksın belki kendin belki başkasının çözümleriyle sorununu çözüceksin. Başkalarınada yardımcı olabilmek için bu yolu kullanabilirsin.

programlama siteleri - ekşi sözlük

bu linkten faydalanabilirsin. stackoverflow'un Türkçe versiyonu: http://www.kodhatasi.com/

Bilge adam fiyatlarının uçuk olduğu konusuna tamamen katılıyorum

Arkadaşlar ben bilge adamdan yazılım uzmanlığı eğitimi aldım tavsiye etmem param boşa gitti çok basit bişey öğretiyorlar yada öğretemiyorlar verdiğiniz para yazık gidin kitap alın cd alın video indirin daha iyi 9 ay kursa gittim doğru düzgün öğrenemedim... asp.net eğitimi aldım hayal kırıklığı yaşadım... illede öğrenicem diyorsanız birisini bulun özel ders alın kursa 6 milyar yatırmayın yazık

Geri