Yaz GeLdi erKekLerin büyük Sorunu.. Göbeği ice cekme olayı :)

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
ewet arkadaslar yaz geldı erkeklerde bu sorun bas gosterdı kısın yaya yedıgımız yemekler kızlar gıbı ozenmeyıp daha lezzetlı olsun dıye yada ekmek banarız dıye bol yaglı yenen yemekler sonra hıc bı sportıf falıyet yok nası olsa bikini gycez triplerinde olup gece gündüz icilen biralar peKi sonuc ne ?? koca bi göbek :)

hadı eywallah kısın gıydıımız kıyafetlerın altında pek belli olmuodu da yazın ıncecık tshırt gıydıımız zaman nası saklıcaz :D simdi derin bi nefes alıp tamam göbek iceri girioz o zaman gögüs kafesi sisio bodyguard lar giibi oluo erkekler bunuda önlemenın baska yolu o nefes olayını ıyı ayarlamak :D

ee peki oturunca nefes ceksenız bıle olmuyo onun ıcın ne yapmak gerek :D

edit: forumdan bı arkadasımın bu olay hehe benı bılıosunuz zaten yuzyuze tanıyan arkadaslarda war göbek yok yani ;)

yazda geldi
göbekler foraa
bendede var az bişy göbek
nese yaf pekte takmıom erkegin göbeklisi kadının ... .... iyi olur demişler...
boşa dememişlerdir umarım :p

sendede göbeq warsa bız naapalım olm :cool:

hehehe bende biras bira göbeee var ama olsun beni beğenen böyle beğensin
evin balkonlusu erkeğin göbeklisi demişler

noluyo laa..
herkeş çifter çifter yazıyo mesajları :)
sunucu ya el atmaq gerekiyo sanırım :) solaris... duyuonmu :D
he gobek dediniz, beni bilen bilir, gobek Türk erkeğinin kasıdır, karizmasıdır euhehu :)
seven böle sever, başka söze gereq yok :D

yok bee gerçekten göbek kötü bişe

azcık göbek olacak yawww kız arkadasımız kucagımıza basını yasladıgı zaman yastık görevi görür :p

haha bazılarınki de ikiz yatak gibi :D

Bişe olmas yaww ne cekicez içeri azcıkfazla kilom war onuda ztn boyla kapatıom :)

göbeksizde olmazki canm ogöbek hem zor günler için bi güvence allah korusun kıtlık başlasa savaş çıksa ne yapacaz hörgüçten yakacaz:)

Türk Kası Olm Onlar Bişi Olmaz Az Biraz Göbekden :D

Her Ekrekde Olması Lasım Bence Biraz Göbek Ne o Öle Kız Gibi İp İnce :D

ben senelerden beri aynı hiç degişmiyor göbek möbek yok bende

ben de tshırtu cıkarmadıktan sonra sorun yok D:

walla ben 100 kg ama 1.94 boy la kurtarıorm bide 2 sene body yapmıştım allahtan o kurtardı beni topludur yane wücut eeee kaleye boşa mı geçioz beyler...

haha ne göbei olm geyik yapalım diye actım konuyu ;)

edit

1.83 boy 84 kıLo :D bende body yaptım zamanındada bu yıl basından berı ugramadım oraya ugramak lazım ama :p

Geri