yazdığım yazıdaki hakaret nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhsint

New member
Reaction score
0
yazdığım yazıdaki hakaret nerede birde sen kimsin ki hakaret ediyorsun demişsin mesaj yazmam için birisimi olmamı lazım veya senin gibi düşünenler gibi mi düşünmem lazım
yazdığım yazıyı aşağıya kopyalıyorum hangi sözünde hakaret var

Bence Deccal değilde ona yakın birisidir bu ülkenin başına gelmiş geçmiş kötülüğü en çok dokunan masonun biri
1. Müslüman birisi bu ülkede eşit değildir istediği işe giremez ama ATAis ise girer sebep LAİKLİK belası önce allahın emrettiği baş örtüsünü çıkart benim emirim doğrultusunda çalış sen kimsinki allahın emirlerini hiçe sayıp kendince kurallar koyuyorsun eee kul kural koyarsa böyle adaletsizlik olur tabi en adil olan ALLAHtır ( 1 ayeti inkar eden hafife alan kafir olur)
2. Gökten indiği sanılan kitaplarlamı yönetilecez diyip kuranı allahı inkar eden birisi
3. Millete zul edip zorla kafalarına şapka takan takmayanı hapse atan başlarına zift süren diktatör bu nasıl bir özgülük
4. Bütün inanç değerlerini yıkıp milletini şuan bile bir birine düşürmeyi başaran birisi amacıda buydu zaten milleti böyle bölmek laik ve atatürkçüsün yada müslüman ve allahın hükmünü kabul edensin ( şeriat)
5. Allah diyorsa kafirleri dost edinmeyin kimi dost edinirseniz onunla beraber olursunuz
bu maddeleri sıralamakla bitmez

ATAis ise girer sebep LAİKLİK belası

bu cümle yeterince yetmiyormu sence laiklik belası işte bu ülke senin gibiler yüzünden bu durumda bir adım ilerlemiyor sen laikliğin tanımını iyi oku ondan sonra gel buraya yaz olurmu arkadaşım

iyi forumlar..........

ATAis ise girer sebep LAİKLİK belası

bu cümle yeterince yetmiyormu sence laiklik belası işte bu ülke senin gibiler yüzünden bu durumda bir adım ilerlemiyor sen laikliğin tanımını iyi oku ondan sonra gel buraya yaz olurmu arkadaşım

iyi forumlar..........

Laiklik;din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.Evet bu kötü birşey değil ama başbakanın dediği gibi "laiklik her yerde vardır ama ülkemizde farklı şekilde uygulandı".Gönül isterdi tanımındaki gibi uygulansın..

dinci, VATAN haini
senin pkk dan farkin ne ?

Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

senin basini gövdenden ayiririm hain dinci

ATATÜRK ISLAM ICIN NELER YAPTI
SENIN HABERIN VAR MI ?

sinirsiz banLayin artik lütfen

ya bu VATAN hainLerini banLayin yada bizLeri
yeter artik !

ya bu VATAN hainLerini banLayin yada bizLeri
yeter artik !

hakaret etmenin sebebi ne..? Başbakanın lafını yazdım vatan haini oldum.O zaman başbakanı da banlayın=) Bağırıp çağırıp onu bunu banlayın..DERHAL demekle oluyomuydu bu işler..

bazen diyorumki keşke amerikan yönetiminde olsaydıkda onların kültüründe yaşasaydında 15 yaşına gelmeden kızın kızlığını kaybetseydi o zamanda bu değer yargılarından bahsedebilirmiydin acaba?

neye sahip olduğunuzu neyi yaşadığınızın farkında değilsiniz. gelmişsin bana nelerden bahsediyosun. bağnazlık tamamda biyere kadar ama at gözlüğü takmak çok daha fena

senin o bela dedigin laiklik sayesinde sen adam gibi yasiyorsun... tanimadigin ATATURK sayesinde refah ve huzur icindesin dinini secip yasayabiliyorsun.. eger ATATURK ve LAİKLİK olmasaydi sen dini somuren kendini peygamber ilan eden din adi altinda senin kullanan seni kendi cikarlarina yonlendiren sahsiyetler icin yasar onlarin dedigini yapardin... eger bu sekilde rahat konusup yasayabiliyorsan her istedigini soyleyebiliyorsan o senin begenmedigin ATATURK ve LAİKLİK sayesinde dir... dengesiz herif.. once o beyninle bir dusun ogren... ALLAH once ne demis Peygamber efendimize "OKU".. niye demis ? hic dusundun mu ? iste okumazsan birseyi ogrenmez bilmessen.. bole olursun bos bos konusup baskalarinin sozlerine inanip yasarsin..!!

ALLAH ALLAH dediniz
icimize pkk'yi soktunuz

bizim evimize SEHIT haberi düstü

sanal da ötmeyin

İnsanların hafızalarında çevrelerindeki çeşitli interaksiyonlardan edindikleri bir "Müslüman"ın ne demek olduğu hakkında bir fikri vardır. Bir ülkede yaşayan insanlar Müslüman olarak belirlenmişse bu ülkede doğmuş olmakla Müslüman olunmayacağı gibi, bir ülkede yaşayan insanlar hıristiyan olarak belirlenmiş ise o ülkede doğmakla da hıristiyan olunamaz.

Yalnızca dini ritüellleri yerine getirmek de gerçek Müslüman olmak için yeterli değildir. Örneğin: günde beş defa belirli bir düzene göre dua formalitelerini ve onun şeklen gerekliliklerini yerine getirenler kendilerini Müslüman zannetmektedirler. Fakat şekli hareketler ve kelimeler birini Müslüman olarak nitelendirmek için yeterli değildir.

"İbadet ederken yapılan bütün hareketlerin ve şartların görünen şekillerinin, kişiyi vücudun (var olmanın) en üst zirvesi olan Allah'ın saltanatına Arşı Ala'ya taşıma etkisi olan batıni bir özelliği vardır. Gerçek ibadet ise Allah’ın nuruna şahitlik ederek, Yüce Rabbine arınmış, hazır ve aydınlık kalple ve uyanık, irfana ermiş bir ruhla temiz ve emin (imanlı) bir Ben'le yapılan ibadettir." Ancak böyle, kelimeler ve beden engelsiz olarak yönlendirilebilir ve can Rabbine gerçek teslimiyetin anlamını tanıyabilmesi için berraklığın sonsuz sultanlığında gezer."

Bu seviye, kendini Müslüman olarak tarif eden insanların eriştiği seviye midir?

Gerçek müslüman, Allah’a tam teslim olmuş olan insandır. Durum böyle olunca değişik tarzda müslümanlardan söz edilebilir mi ki, birbiriyle kıyaslanabilsin? Allah’la birleşmek için yapılan teslimiyetteki dua sözlerinin ve ritüel farklılıkların müslümanlığı belirleyici bir özelliği olabilir mi?

Gerçek Müslümanlar Peygamberlerdir. Müslüman, irfanın en üst seviyesine ulaşmış kişidir. Bana göre sizin veya benim Müslüman olduğumu söyleyebilecek konumda olan tek varlık yalnızca Allah'tır! Gerçek müslüman olmak ve bu şerefe ulaşmak için irfan mertebelerinin çeşitli basamaklarından geçmiş olmak gerekir.

ben arkadaşa tam olarak katılmıyorum.Kısmen katıldığım noktalar olduğu için teşekkür ettim.Arkadaş herşeyi Atatürk e yüklemiş,sanki Atatürk vatan hainiymiş gibi laflar etmiş,buna kesinlikle katılmıyorum.Atatürk laikliği getirdi bu güzel birşey ama dönemin masonları laik olacaz diye sloganlarıyla halkı dinden koparmaya çalıştı.Yoksa laikliği tabikide kabul ediyorum ama tanımındaki gibi uygulanacaksa..

İnsanların hafızalarında çevrelerindeki çeşitli interaksiyonlardan edindikleri bir "Müslüman"ın ne demek olduğu hakkında bir fikri vardır. Bir ülkede yaşayan insanlar Müslüman olarak belirlenmişse bu ülkede doğmuş olmakla Müslüman olunmayacağı gibi, bir ülkede yaşayan insanlar hıristiyan olarak belirlenmiş ise o ülkede doğmakla da hıristiyan olunamaz.

Yalnızca dini ritüellleri yerine getirmek de gerçek Müslüman olmak için yeterli değildir. Örneğin: günde beş defa belirli bir düzene göre dua formalitelerini ve onun şeklen gerekliliklerini yerine getirenler kendilerini Müslüman zannetmektedirler. Fakat şekli hareketler ve kelimeler birini Müslüman olarak nitelendirmek için yeterli değildir.

"İbadet ederken yapılan bütün hareketlerin ve şartların görünen şekillerinin, kişiyi vücudun (var olmanın) en üst zirvesi olan Allah'ın saltanatına Arşı Ala'ya taşıma etkisi olan batıni bir özelliği vardır. Gerçek ibadet ise Allah’ın nuruna şahitlik ederek, Yüce Rabbine arınmış, hazır ve aydınlık kalple ve uyanık, irfana ermiş bir ruhla temiz ve emin (imanlı) bir Ben'le yapılan ibadettir." Ancak böyle, kelimeler ve beden engelsiz olarak yönlendirilebilir ve can Rabbine gerçek teslimiyetin anlamını tanıyabilmesi için berraklığın sonsuz sultanlığında gezer."

Bu seviye, kendini Müslüman olarak tarif eden insanların eriştiği seviye midir?

Gerçek müslüman, Allah’a tam teslim olmuş olan insandır. Durum böyle olunca değişik tarzda müslümanlardan söz edilebilir mi ki, birbiriyle kıyaslanabilsin? Allah’la birleşmek için yapılan teslimiyetteki dua sözlerinin ve ritüel farklılıkların müslümanlığı belirleyici bir özelliği olabilir mi?

Gerçek Müslümanlar Peygamberlerdir. Müslüman, irfanın en üst seviyesine ulaşmış kişidir. Bana göre sizin veya benim Müslüman olduğumu söyleyebilecek konumda olan tek varlık yalnızca Allah'tır! Gerçek müslüman olmak ve bu şerefe ulaşmak için irfan mertebelerinin çeşitli basamaklarından geçmiş olmak gerekir.

ellerin dert görmesin

ben arkadaşa tam olarak katılmıyorum.Kısmen katıldığım noktalar olduğu için teşekkür ettim.Arkadaş herşeyi Atatürk e yüklemiş,sanki Atatürk vatan hainiymiş gibi laflar etmiş,buna kesinlikle katılmıyorum.Atatürk laikliği getirdi bu güzel birşey ama dönemin masonları laik olacaz diye sloganlarıyla halkı dinden koparmaya çalıştı.Yoksa laikliği tabikide kabul ediyorum ama tanımındaki gibi uygulanacaksa..

ISLAMA YAN GÖZLE BAKANIN ANASINI AGLATIRIM
AYNI SEKILDE BENIM ATAMA SEHIDIME YAN GÖZLE BAKANIN
GÖZLERINI OYARIM

herkes ADAM oLacak

yazdığım yazıdaki hakaret nerede birde sen kimsin ki hakaret ediyorsun demişsin mesaj yazmam için birisimi olmamı lazım veya senin gibi düşünenler gibi mi düşünmem lazım
yazdığım yazıyı aşağıya kopyalıyorum hangi sözünde hakaret var

Bence Deccal değilde ona yakın birisidir bu ülkenin başına gelmiş geçmiş kötülüğü en çok dokunan masonun biri
1. Müslüman birisi bu ülkede eşit değildir istediği işe giremez ama ATAis ise girer sebep LAİKLİK belası önce allahın emrettiği baş örtüsünü çıkart benim emirim doğrultusunda çalış sen kimsinki allahın emirlerini hiçe sayıp kendince kurallar koyuyorsun eee kul kural koyarsa böyle adaletsizlik olur tabi en adil olan ALLAHtır ( 1 ayeti inkar eden hafife alan kafir olur)
2. Gökten indiği sanılan kitaplarlamı yönetilecez diyip kuranı allahı inkar eden birisi
3. Millete zul edip zorla kafalarına şapka takan takmayanı hapse atan başlarına zift süren diktatör bu nasıl bir özgülük
4. Bütün inanç değerlerini yıkıp milletini şuan bile bir birine düşürmeyi başaran birisi amacıda buydu zaten milleti böyle bölmek laik ve atatürkçüsün yada müslüman ve allahın hükmünü kabul edensin ( şeriat)
5. Allah diyorsa kafirleri dost edinmeyin kimi dost edinirseniz onunla beraber olursunuz
bu maddeleri sıralamakla bitmez

kaLınLastırdıqım yerLeri iyi oku... daha ne yazdıqını biLmiosun...

dier yazdıqın maddeLer senin kendi iddaandır. bu iddaa baskaLarıda katılabilir bişi diemem...

Doqrusu tarih kaynaklarında var ; ) neyin ne olduqu yazıo uzun uzun anLatmaya gerek yok...

Yine diyorum sen qimsin Atatürk'e hakaret ediosun?

Bu forumda sadece Atatürk'e deiL... PaygamberLerede Başbakan'a da yada qim olursa olsun qimsenin qimseye hakaret etmeye hakkı yok!

bu forumda msj yazman için benim gibi düşünmende gerekmiyor... benim görüşümü coqu üyemiz bilir... Ama bunun yanında da görüşümü bi tarafa bıraqıp bazı seyLeri dengede tutmasını da bilirim! misal loopused yada pasteLLa yada dierLeri... msnde yada forumda yeri geLir tartısırız yeri geLir özeL hayatımızdan konusuruz...

Şimdi burda görüş ayrıcaLıqı mı var? yada söyLe söyLiyeyim görüşLerimiz farklı diye forumdaki yaptırımlarım farklı mı oLsun?

Herkes herkesi beLLi bi seviyede eleştirebilir, tartısabilir... ama iş hakarete geLince orda dur arkadasım...

ŞimdiLik 2 hafta cezaLısın... tekrarında cezan sınırsız..

kapaLı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri