Yeni Hocamız %90 Belli Oldu

heirofking

New member
Reaction score
0
arkadaşlar az önce ligtvdeki maraton programında İst.B.Bel. başkanı telefonla bağlandı ve yarın sabah Abdullah Avcı'yla toplantı yapacağını ve gitmek isterse yardımcı olacağını açıkladı. bunun üzerinde Şansal Büyüka "başkanım kuş yuvadan uçtu. biz abdullah avcının yakın çevresine galatasarayın büyük bi şans olduğunu ve geri çevirmeyeceğini söylediğini öğrendik" dedi.

Ben şahsen Abdullah Avcı' nın gelmesini sevinçle karşıladım ve başarılı olacağındanda şüphem yok. İnşallah özlediğimiz günlere artık geri döneriz.

Saygılar...

ben artık üzerimizdeki ölü (feldkamp) toprağının kalktığını düşünüyorum

benimde çok başarılı ve hırslı bulduğum bir teknik adam.Hayırlısı olsun.

en azından başarıya aç adam. zaten bu zamana kadar altyapıda ve İBBde yaptıkları ortada. eline geçen bu şansı çok ii kullanır bizde her hafta tv başında küfür etmekten günahkar olmayız saç baş yolmayız

abdullah avci iyi bir antrnor olduguna inaniyporuz turkiyede basarili olabilir ama avrupa icin daha kaliteli bir antronor tercihimdir

saygilar ve tesekkurler

abdullah avci iyi bir antrnor olduguna inaniyporuz turkiyede basarili olabilir ama avrupa icin daha kaliteli bir antronor tercihimdir

saygilar ve tesekkurler

zaten abdullah avcı geldiginde iki alternatifli bi sözleşme önerilecekmiş.
1) bu sezon sonuna kadar ve önümüzdeki sezon teknik direktör olacak
2) bu sezon sonuna kadar teknik direktör olacak yeni sezondada yabancı bi hocayla beraber takımın başında olacak

bu akşam maçtan önce ligtv muhabriri bahri havadır açıkladı bunu

inşallah hayırlı olur bende memnun oldum bu habere..

Abdullah Avcı'nın Galatasaray'ı İleri Götüreceği Kanısında Değilim Şahsen Türkiye'de Her Zaman Söylüyorum Extrem Durumlar Olmadıkça Buna (Ertuğrul , Bülent Korkmaz Gibi) Türk Hocaya Karşıyım Bu Hocalarımızın Başarısız Olmasından Çok Kaliteli Kadrolardaki Oyuncuların Olası Kaprislerinden Sonra Basının O Hocayı Yok Etmesi Örneğin , Fatih Terim - Mustafa Denizli Tutmuştur Ama Ersun Yanal Milli Takımda Hakan Şükür'ü Kesti Daha Sonra Antrenörlük Hayatı Bitti Adamın İşte Bu Yüzden Yabancı Hoca Olmalı Extrem DurumLar Harici 3 Büyüklere Diye Düşünüyorum...

Apdullah Avcı futbolu bilen cesaretli biri.bize Fatih Hocadan(2000)'den sonra bakın; ya futbolu bilen ama korkak Lucescu, ya hocalık alanında futbolu bilmeyen ama deli cesareti olan Haci, Gerest yada herikisinide iyi bilen ama yaşının verdiği inat ile takımı perişan edenFeldkamp gibiler yüzünden heirofking kardeşin de dediği gibi"küfrede küfrede günahkar olduk" nerdeyse önümüzdeki sene yönetim bu işe el atmazsa futbolu bırakın setretmeyi hakkında dahi konuşmayacağıma yemin edecek duruma geldim.futbolu bilen ve seven kişilerin takımın bu hali yüzünden ömürlerinin yarısını yemiştir.Neyse çok uzattım ama Abdullah Avcı ama VanGal hayırlarla gelirler ve bizleride onurlandırırlar vesselam...

futbolcularla diyalogları, genç, dinamik ve hırslı birisi olarak benim güvenim sonsuzdur. en azından sahaya çıkacak ilk 11de, değişiklik yapılması gereken zamanlarda oyuna müdahaleleri yerinde olabilcek kapasiteyi sahip oldugunu düşünüorm inş. hayırlısı olur artık maç izlerken kahrolmayız 90 dk eziyet çekmeyiz

Ben zaten Kalli daha geldiginde gitmeli demistim herkes bana kizmisti al sana Kalli!
Abdullah Avci IBB deki futbolu GS da oynatirsa kesin sampiyonuz. Adam mükemmel bir takim oyunu oynatiyor. Tek zaafi son dakikalarda cok gol yiyorlar. Insallah GS ye hayirli olur...

hayırlısı olur da abdullah avcı fenerli değil miydi

ehuheueh bu galatasaray komedi.

Abdullah Avcının gelmesi ve yanında Arif Erdem gibi profosyoneli getirmesi çok iyi bir başlangıc olur önümüzdeki sezon için yabancı hoca sevdasını bırakmamız lazım diye düşünüyorum eğer herşeye rağmen bir yabancı gelecekse ya Lucescu yada Hagi gelmeli çünkü birisi çok başarılı bir hoca diğeride övündüğümüz kupamızın mimarlarından biri

Geri