yeni kurallar hakkında (forum oyunları)

oFfSpR!nG

O şimdi ASKER!
Moderatör
Reaction score
0
mrb arkdaşlar..

forum oyunlarındaki yeni kurallar ( http://www.hackhell.com/showthread.php?t=88090 ) hakkında bi önerim war..

"BİR KONUYA 1 GÜNDE ATILACAK MESAJ SAYISI MAXİMUM 5 (BEŞ )tir. buna uymayan arkadaslar uyarılacak ve devam ettıklerı takdirde Ceza uygulanacaktır. " deniliyor..

bnm önerim, bu cevap yazma hakkını belirten yada kişinin o konuyu açınca daha fazla cevap yazamayacağını belirten bi alarm sistemi gibi birsey..

böylece, moderatorlerimizde rahat etmiş olur sanırım..

sizce nasıl olur :eek:

saygılar... :cool:

sacma bence we istersen bırak ta buna moderatorler karar versin..

oo alarm he..beyler sınırı aşmamaları için mod arkadaşlar hatasız kul olmas şarkısını versinler :p :D

öle bi sistem varsa
iiiii oluuur

sedat_1' Alıntı:
sacma bence we istersen bırak ta buna moderatorler karar versin..

dostum farkındaysan adı üstünde öneri.. :goz:

mod lar karar werecekse bu öneri ve şikayet bölümünü nie açmışlar??

bn sadece fikrimi söylüyorum, gerisine tabiki mod lar karar werir..

ya alarm dediğim uyarı şeklinde bi msj yani.. bilmem anlatabildim mi..? :goz:

Bence de mantıklı aslında BANLANMAK İSTEMEYEN insanlar kazara da olsa mesaj yazamasın... Yani oturup kaç mesaj oldu die saymaktansa 5.ci mesajdan sora bu bölüme bugünkü mesaj atma hakkınız dolmuştur vs die bişi olabilir...

Arkadasım forum oyunları adı üstünde oyun bence bi msj sınırı konulmasın.

Ben bi oyunda günde 15 20 msj yazdıgım olmustur.Bu öneriyi neden ve nicin sunuyorsun.Bİraz acıklama yaparmısın.

Alarma' Alıntı:
Arkadasım forum oyunları adı üstünde oyun bence bi msj sınırı konulmasın.

Ben bi oyunda günde 15 20 msj yazdıgım olmustur.Bu öneriyi neden ve nicin sunuyorsun.Bİraz acıklama yaparmısın.

dostum kuralları açıp okuduysan, böyle bi sınır koyulmuş ztn.. bnm amacımda üyeleri banlanmaktan, mod ları da üyeleri uyarmaktan kurtarmak..

tabi bu bnm haddim deil ama sadce bi öneri =)

R_a_B_i_A' Alıntı:
Bence de mantıklı aslında BANLANMAK İSTEMEYEN insanlar kazara da olsa mesaj yazamasın... Yani oturup kaç mesaj olsu sie saymaktansa 5.ci mesajdan sora bu bölüme bugünkü mesaj atma hakkınız dolmuştur vs die bişi olabilir...

tmm işte bnm söylemek istediğimde böle bişi.. saol ablacım ya.. :D

Tamam arkadasım polemik yaratma.Bence sacma bi msj sınırı konulması.

Forum oyunları adı üstünde bana sacma geldi.

Yöneticiler İçin Yapılması Çoq Zor Bişeyse Olmasın Fakat Hem Kolay Hemde Bööle Bi İcaat Warsa Neden Olmasın!!!

Bence de bu uzerinde durulması gereken bir konu. Bencede cok mantıklı obaybura arkadasımızın dedigi.

Ayrıca alarma arkadasımız forum oyunlarıyla ilgili yazıyı okumamış olsagerek ki ilk yazısında gereksiz konusmus. Neysekı sonradan okumus ve hatasını kapamaya calısmıs.

Bu konuyla ilgilenen modlara tesekkur ediyorum.

İyi forumlar...

Geri