!!!Yeni PC calismiyor lütfen yardim edin!!!

yassi

เll๔є שคtค&#36
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var
yeni Pc Kasasi aldim eski monitörde sinyal yok yaziyordu gittim yeni monitör aldim ama calismiyor ekran siyah alirken sorarak aldim sorunsuz calismasi gerek ama olmuyor :( sasirdim kaldim simdi masada yeni kasa monitör mouse ve klavye var ama calismiyor :(

ekran kartın vga mı dönüştürücü kullanman gerekiyor belkide bilmiyorsan aldığın yere sor

aldim yerden sorarak aldim uyumlu sorun olmaz dediler ama ekran siyah :(

lütfen bi akil verin yaaaaaa olmuyor ......... dünya kadar para saydim iflasin esigindeyim

arkadaşım bilgisayarında onboard ekran kartı varmı.varsa ona tak bi.bu tür olaylar hep bu yüzden oluyor.onboard ekran kartıyla harici ekran kartı bazen böyle sorun veriyor.

gerekli bilgileri veremezsen sana yardımcı olamayız. ancak acemi isen bu konuda aldığın yere götürmelisin.

aLdıqın Yere qÖtür ,

garantisi de varsa hiç uğraşma aldığın yere götür.

Direkt olarak hic kurcalamadan aldıgın magaza'ya götür.Bak bakalım orda acılıyormu ?

simdi kasayi acsam garantisi ölecek ondan acmadim ......

sinyal yok un manası kablo ekran kartına bağlı değil demektir. ya monitörü bağlamadın ekran kartına ya da pinleri kırdın takarken temassızlık oldu. ya monitör bozuk yada ekran kartın. bu verdiğin bilgiler sadece bunları gösterir.

1.aldıgın yere gotur.
2.pc ni ilk actıgında bios ekranı gelior sonra işteim sistemine gecince gidiosa sistemde cozunurlugun monütorunun goruntulemiyecek duzeyde olması.

eger ekran kartını anakarta entenre onboard ekran kartında dene ve bi os ayarlarında ekrazn kartını seç pcı veye pcı e
3. mevlam sabır versin :D

Geri