Yeni Portal Sayfası ile ilgili...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Yeni portal sayfamız şuan test yayınındadır ve geliştirilmeye açıktır. Aslında daha geç tanıştırmayı düşünüyorduk kendisi ile sizi ancak yazılımın sunucu üzerindeki yükü, geliştirilme aşamasında bizim için önemli bir done olucağından şuan yayına sokmayı ve portal'ın hackhell sıstemındeki yükünü görmeyi istedik.

Portal'da ilk gözünüze çarpacak ve bazı arkadaslarımızın kullanımını zorlaştırıcak olan sey menü eksikliğidir, portala uygun bir menü koyulacak ve portal kullanıcıların isteği doğrultusunda sürekli geliştirilecektir.

Lütfen eskisi daha iyiydi, kullanamıyoruz eskisine dönelim gibi yorumlar yapmaktan kaçının. Alışıla gelmişin dışında Hackhell'in konumuna ve adına yakısır kapsamlı bir portal olması için özen gösterdik. Zamanla gözünüz alışıcak ve cok daha kullanışlı bır ana safa olduguna hak verıcegınızı umuyoruz.

Eski portal sayfasınıda, yenı portal sayfamızı gelıstırme asamasında aktıf bırakıyorum arkadaslar. Dileyen arkadaslarımız ana sayfada ust menude Eski portal Ana Sayfası linkine tıklayarak eski portal sayfasına erişebilir ve onu kullanabılırler.

Eski Portal Sayfasına Gitmek için Tıklayin

ßişi demiyeyim ozaman

HayırLı oLSun ;)

abi ne bu hackhell hackhelligini kaybetti ya iyice forum olmaktan çıktı hackhell sade ve hoş oldugu için gzldi eski hali bence daha iyi

Şok oldum birden dedim yanlış siteye mi girdim :)
ama karışık olmuş sanki. arkadaşın dediği gibi konular ön planda olursa daha iyi olur. ve yine yanda biyerde bölümler olsun

Arkadaslar suan bız portalın teknık olarak yeterlılıgını gorebılmek ıcın yayına soktuk, tabıkı ana sayfada guncel konulara programlara daha fazla yer verıcez portalı zaten sızın ısteklerınız dogrultusunda gelıstırıcez bıraz zaman sadece...

yeni Haber açıcam bölümü bulamadım. biri şu editöre yardım etsin

değişime direnmek Türk milletinin karakterinde var ama yorum yazan arkadaşlar da haksız değil...haber sitesine daha çok benzemiş bu haliyle....

Bence Eskisinden Güzel Olmuş,
Ayrıca Haberlere Ağırlık Verilmesi Ayrı Bi Güzellik.

inş zamanla düzelir ve istediğimiz gibi olur . emeği geçen herkese teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri