sonofdemon
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar merhaba benim sorunum 2×512 pc3200 400 mhz ramlerime ek olarak almış olduğum 1gb pc3200 400mhz ramin beraber takıldığında bilgisayarın çalışması ancak açılmaması. Bu şekilde olduğunda bilgisayarı power supple dan kapatıp tekrar açıyorum bilgisayar az önce açılmayan ramlerle açılıyor yanlız bios default ayarlara mı dönsün ayarlamak mı istiyorsun diye soruyor. Eğer ayarlamak istesem ayarlayıp f10 yapıp save den sonra yeniden başlamak istediğinde yine aynı sorun çıkıyor meydana. Ancak bios default ayarları kullansın dediğimde ise bilgisayar açılıyor ve 2 gb toplam ram görüyor bu arada anakartım asus p4s800d ve 4 gb rami destekliyor. Bilgisayarı kapatıyorum yeniden açmak istediğimde yeniden açılmıyor ve ben yine power supplyden kapatıyorum yine default seçiyorum falan filan bu böyle devam edip gidiyor. Şimdi her seferinde default yapmammı gerekiyor? Yoksa bios update mi önerirsiniz yoksa ramlerin frekans ayarlarını mı elle ayarlayayım. Bi yardımcı olursanız sevinirim. Yanlız gerçekten yardıma ihtiyacım var. Canım çok sıkkın. Şimdiden teşekkürler
Bu arada anakartımın web sayfası:ASUSTeK Computer Inc.
Bu arada anakartımın web sayfası:ASUSTeK Computer Inc.