Yeni Windows Live Messenger 2011

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Windows Live Messenger 2011 yayimlandi!

Merhaba, Windows Live Messenger 2011 surumunun de icerisinde bulundugu, indirmeye hazir Windows Live Essentials 2011 urunu yayimlandi! En son surum, indirilebilir ve sorunsuz kullanilabilir durumdadir.

yeni-windows-live-messenger.png

Turkce Windows Live Messenger 2011 ‘i bilgisayariniza indirmek icin TIKLAYINIZ!

Not: Indirme adresi orjinal Microsoft un websitesidir ve guvenlidir. Baglantinin calismamasi durumunda, Tum dilleri barindiran sayfasina giderek, Turkceyi indirebilirsiniz. Worldwide downloads: Find Windows Live Essentials in other languages

Vay Msn Hacking Bölümü uzmanı :001_smile: efsane saol geç kaldın ama ben indirdim bile :p böle olmamması lazımdı sen paylaşıp benim hiç biyerde bulmadan direk buraya takip edip indirmem lazımdı :001_smile: heyy gidi günler heyy =)

Selamlar arkadaslar,
Yukseltmeyi gerceklestirdikten sonra, cok sacma birsey oldugunu dusundugum bir surumu kullanmaya basladim.

Ayrica
Su anda Kanadanin Vancouver sehrindeyim ve isleri yoluna koymaya ugrasiyorum.
Eskisi gibi olmasada, kisa bir sure sonra, her gun ziyaret edip, birkac post atabilecegimi dusunuyorum.
Umarim herkes iyidir : )

Selamlar.

Sğolasın eline sağlık

ben denedim 1 saat bile dayanamadım o kadar kötü kaldırıp tekrar 10u kurdum :)
hiçbirşeyi kabul etmior ne discovery nede live plus coklu acmak için cok ugrasmanız lazım onuda yarım yamalak yapıyor herseyi sacma :)
:durdurun

Geri