Yeni yıLa parayLa girmenin yoLu [[YorumLarıyLa beraber]]

by.erce

New member
Reaction score
0
rangers_celtic_teams.jpg

--------------------------------------------

411 Glasgow Rangers - Celtic 1
Dünyanın en büyük derbiLerinden biri oynanıcak . Zirveyi derinden iLgiLendiren bir maç oLucak.Haftaya giriLirken Rangers;CeLtic'in 4 puan gerisinde buLunuyor.Buda Rangers'ın puana daha çok ihtiyacının oLdugunu ve evinde kazanıp puan farkını 1e indireceğinin sonucunu çıkarabiLiriz.DerbiLerde çok farkLı bir havaya giren Rangers bir önceki derbi maçından 4-2Lik skorLa ayrıLdı..Bu seferde geLenek bozuLmucaktır ! Diğer tercihim üst ;)

413 Dundee Utd - Falkirk 1
Son 5 maçını kaybetmeyen ve geçen 2 hafta içerisinde Rangers iLe evinde evinde Hearst' iLe depLasmanda berabere kaLarak 3.sıraya kadar tırmandıLar..Ve 2 haftaLık zorLu fikstürLeri sona erdi..Ve kazanma zamanLarı geLdi
Ligin başından bu yana maçLarını takip edip arada maçLarını canLı izLeme fırsatı buLdum.. İskocyanın kökLü ve eski kuLüpLerinden oLan Dundee Utd bu sezon müthüş bir çıkış yakaLadı ve iLk 3e girmeye gözünü dikti koLay koLay yarışı bırakıcagınıda düşünmüyorum..Sezon başından bu yana beni yanıLtmayan Dundee Utd 1.45 Lik oranıyLa bu haftadki en banko maçım..

426 Psv Eindhoven - Twente 1

Hersene Ligde şampiyonLuga favori gösteriLen Psv bu seneki performansıyLa şampiyonLuk şansını zora soktu..LiderLe arasında 9 puan fark var.Twente'nin her nekadar performansı iyide oLsa Ligin iLk yarısının son maçında evinde sadece 1 mağLubiyet aLıp geri kaLan 7 maçını kazanan Psv LiderLe arasındaki puan farkını açmak istemiyorsa %100 kazanması gerek..Kaybetmesi durumunda ŞampiyonLuk hayaLLeri suya düşücek..ŞampiyonLar Liginden Son LiverpooL hezimetinden ve HoLLanda kupasında aLkmaar a yeniLdikten sonra her yönüyLe Lige yöneLdiLer Eğer Ligde başarı istiyoLarsa bu maçı kazanıp Zirveden kopmamaLı.. Evinde Psv'yi 1.65Lik oranLa yakaLamışız; kaçmaz

644 Groningen - Heerenveen 1
Haftaya giriLirken 2 takımda 26şar puanı oLup 6. ve 8. sıradaLar..Geçen hafta depLasmanda 5 goLLü bir gaLibiyet aLan Groningen iLk devrenin son maçında Zayıf Heerenveen'i devirir..1.70 Lik oran banko kuponLar için çok cazip ;)

Kod:
YorumLar tamamiyLe bana aittir :goz:
T.Oran : 8.1
10 yada 20 misLi giricem :goz:
Varsa sizde bankoLarınızı konu aLtında yazın kuponu daha yatırmadım akLıma yatarsa yazdıgınız maçıda oynayabiLirim oran artması nedeniyLe :goz:

tutmaz bosa oynama :):)

yürü bea kim tutar seni
glasgow dışında sorunsuz

Kuponu henuz oynamadım daha arastırıyorum yarın saat 2.5'a kadar her an editLeyebiLirim :goz:

celtic maçında yatabilirsin erce o maç belli olmaz

kupon cok mantıklı geldi bana...
benm dusundugumde sadece hollanda ligi..
426 PSV Eindhoven Twente 1
431 Heracles Almelo De Graafschap 1
432 Willem I Sparta Rotterdam 1 üstte yazabilirim belli olmas:D
433 Vitesse Volendam 1

eger ki iddaa bi tuzak kurmadıysa tutması lazım:D

boL sans eRCe . . .

PSV maçı sakat bence dai

bol şanslar..

%90 yatıcam :*D Banada öyLe geLiyor :goz: Ama yaptığım yorumLarın ve oynadıgım maçLarın hepsinin bir mantığı var :goz:

en düşük oran dundee utd. ın...ondan kork diğerlerinden korkma :)

Kupon yatmıştır..
Rangers - Celtic maçını kesinLikLe izLemeden yorum yapmayın :goz:
Rangers maçı hakeden taraftı ama herzaman hakeden kazanmıyor :goz:
Rangers'ın kaçan %100 goLLeri ve iLk dakikaLarda veriLmeyen penaLtısıda şansın kimden yana oLdugunu gösterdi..
CeLticin 7 puan gerisine düştüLer şampiyon oLma hayaLLeride suya düştü !

---
Kuponun diğer maçLarındanda fire çıkıcaktır 2 hafta üst üste kupon tutmuyor bunu anLadım :goz:

Izledık Macı McDonald ın Golu Superdı Gerçekten Kupona Yazık Olmus

Dundee beni yine yanıLtmadı:melek Sezon başından bu yana neredeyse tüm kuponLarımda vardı :*D

Psv ikimizide yaktı orti
üst demiştim 0-0 bitti yaff :S
bu hafta üst dediiğim macLarın hicbiri üst oLmadı
bidaa Üst oynamıorm. . .

iskocya liginden 2 tane süpriz beklıodum :D
biri dunde di :D benı yanılttı kuponuda yatırdı :D
digeri ros county..
7 puan gerisine düştü die hersey bitmiş deil daa rangers ıcın daa 16 17 mac var die biliom....
saglık olsun kanka bugun tuttururuk:D

Geri