Yeni Yeni Sekme Açan Virüs !!!!

cums

New member
Reaction score
0
ie 7 kullanyrdum bilgsyar kendii kendne explorer de gexerken durmaksızın yeni yeni sekmeler acıp duryor. durdrulmyr. ctrl alt delete den işlmi sonlandr yapmam gerkyr...

yardmnza ihtaycm war

birde kaspersky 2009 kullanyrm

budamı bi işe yarmyr yoksa... ?:vur:vur:vur

arkadaşım belki spyware bulaşmış olabilir spyware doctor dene

doğrusu geçen nod32 vardı pc de benim yüksek derece de spyware saldırısına ugradım:D bilgisayar resmen kafayı yedi sistem çökcek çökcek 10 dk içinde xp çöktü :D

ama seninki o kadar tehlikeli değil

adaware se pro ile tara sistemini.Dilimizi unutmuşsun yabancı uyruklumusun?

Kaspersky 9 ile tam tarama yap ardından ie 7 yi kaldırıp tekrardan yükle sorun düzelecektir.

BeNDe Kaspersky kulanıorm bendede oluo aynı sey

arkadasim yeni sekme acan virus genel itibari ile spy' dir,

saglam bir spyware ile taratirsan sorunun cozulebilir,

Birader bende de var virüsün adı expolerer ex işlemi sonlandırıom tekrar gelio yapacak bişi yoq ya benim gibi kaderine razı gelecen ya da format:XD

Ad-aware ile tarat muhtemelen trojan.Ayrıca ben kaspersky 2009'a pek alışamadım kaldırıp tekrar 7'yi yükledim.Sanki bazı açıkları var gibi 2009'un.

NOT:Kaspersky 2009 kurulu iken bir siteden download yaptım.İndiğinde tarama yaptım 2009'la temiz çıktı.Bir hafta sonra 2009'u kaldırıp KİS 7'yi kurduktan sonra genel taramada indirdiğim dosyada yani 2009'un temiz dediği dosyada trojan çıktı.....

Bu olayı paylaşayım dedim.....

2009 patladiii acılllllllll

ya 2009 kasperky yukledım pc mahvoldu kaldramıyorum yenısı yuklmeyıor baska vırus programı yuklemıy ızın vermıyor ne yapsam ıkı kez tıklmaısım gıbı olyor farklı farklı goole olusmya basladı yardım ne yapmam lazım acıllllllllllllll

Geri