Yerli cep telefonu: Anadolu

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
made_in_turkey_trans.gif

Yerli cep telefonu: Anadolu

Bir zamanlar yerli malı otomobil olarak Anadol vardı, şimdi cep telefonu olarak Anadolu geliyor!

Google Nexus One'ı, Motorola yeni Droid'i çıkartırken ve Apple iPhone 4G'yi hazırlarken hepsinden daha önemli bir haber ortaya çıktı: Yerli cep telefonu Anadolu geliyor!

Lenovo Mobile ile antlaşmalar yapan Anatolia Telekom A.Ş., Erzincan'da cep telefonu üretmeye hazırlanıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kuzu, bu fikrin bundan bir buçuk yıl öne doğduğunu belirtti. MOBiSAD Başkanı Murat Dursun ile görüşme esnasında doğan fikre, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın olumlu yaklaştığı aktarılıyor.

Anatolia Telekom, sadece cep telefonu değil, internet erişim kartları ve çoklu modem üretimi de yapacak. Temmuz ayınca çıkan teşvik yasasının, bu işi Erzincan'da yapmayı avantajlı hale getirdiği de aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Çıkınca inşallah biran önce buraya gelir de iyi olur ama dokunmatik özelliği Wi-Fi BT ayrıca Google Nexus one gibi konuşmayı algılayacak ve yazacak ise süper olur

Yerli mali yurdun mali,yerli mali kullanmali:smile:
Ben kesin alirim:durdurun

Çıkarsa çok gzl olur
Elimdeki telefonu satar ondan alırım :)
paylaşım için teskkurler kardeşim

tv
wifi
çift hatlı
Dokunmatik ekran
windows mobil işletim sistemi
vede ucuz
olursa çok iyi