RoKeT
New member
- Reaction score
- 0
Öncelikle Hepinize Selam Arkadaşlar Son 2 Aydan Beri Gozume Bişey Carpiyo Forum Oyunlari Artik Forum Oyunlari Olmaktan Cikti Bazi Kişiler Msj Sayisini Yükseltmek İçin Forum Oyunlarini Kulaniyo Ve Devamli Msj Sayisini Yükseltiyo Bence Bu Artik Forum Oyunlugundan Çikmiş Durumda Msj Yükseltme Oyunu Olsa Adi Daha İyi Olcak Heralde Lütfen Ornek Gosterin Gibi Bana Seyler Soylemeyin Herkes Kimin Ne Oldugunu Biliyo Bunlari Neden Yaptiklarinida Biliyoruz Ama Bence Onlem Alinmali Günde Atiyorum 10 Msj İ Geçmicek Sekilde Olsun Adam Giriyo Örnek : avartar 10 Ondan Sonrakini Altina Tekrar Yaziyo Yaziyo Ve Bi Bakiyoruz Hackhell e Geleli 1 Ay Olmuş Tesekkur Sayisi 100 Msj Sayisi 3000 Bu Emege Saygizizlik Oluyo Kolay Yonden Cozum Oluyo Buna Dur Denmeli Bence .... Yorumlarinizi Bekliyorum ...
Edit : Evet Arkadaşlar Şimdi Digceksinizki Niye Uzadi Bu konu Bukadar Diyenler Olcaktir Şimdi Resim Cektim Ve Koyuyorum İki Tane Biri Ana Sayfa Biride Forum Oyunlari Sayfasi Ve Sadece Şahsiyetin Nick i Var Ve Yukari Post Gelme Diye Bişey Yok onda 8 Forum Oyunlari Ve Hepsi Ayni Nick Ve Adama Diyorumki Biraz Dikkat Et Arka Arkaya Msj Atma Sanane Mod u Var Oranin Diyo Ve Ben Orda Mod Goremiyorum Artik Buna Dur Deyin Hackhell Gibi Bi Yerde Boyle İnsanlara Yer Olmamali Resimler Asagida >>>
Edit : Evet Arkadaşlar Şimdi Digceksinizki Niye Uzadi Bu konu Bukadar Diyenler Olcaktir Şimdi Resim Cektim Ve Koyuyorum İki Tane Biri Ana Sayfa Biride Forum Oyunlari Sayfasi Ve Sadece Şahsiyetin Nick i Var Ve Yukari Post Gelme Diye Bişey Yok onda 8 Forum Oyunlari Ve Hepsi Ayni Nick Ve Adama Diyorumki Biraz Dikkat Et Arka Arkaya Msj Atma Sanane Mod u Var Oranin Diyo Ve Ben Orda Mod Goremiyorum Artik Buna Dur Deyin Hackhell Gibi Bi Yerde Boyle İnsanlara Yer Olmamali Resimler Asagida >>>