Yetki Talebi [Siyaset ve Politika Bölümü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Arkadaşlar selamlar... Siyaset ve Politika bölümünde a.moderatorluk için yetki istiyorum...
Belki bölümde pek aktif görünmemekteyim yada bölümde çok mesajım yok. Ama emin olun ki bölümde genelde online durumdayım. Sadece tartışmalardan kaçınmak için fazla mesaj yazmıyorum...
Neyse...

Bildiğiniz gibi bölüm modu olan |ChaMuR| kısa zaman önce s.mod görevine geldi. Buda kendisinin yükünü biraz daha ağarlaştırdı ve aynı şekilde R€B€L arkadaşımında yükü ağarlaştı...

Uzun lafın kısası forumda daha faydalı olmak ve R€B€L arkadaşımın yükünü birazda olsa hafifletmek için yetkiye talibim =)

Olumlu ve olumsuz tüm görüşlerinizi bekliyorum.

Revonunda bahsettigi gibi Chamur smodluk gorevine geldikten sonra bolumde tek bulunmaktayım bolumde kendi bolumun diye demiyorum =) En yogun ve en cok tartısma yasanan ilgi gereken alanlardan birisi zaten..

Forum genelinde bi tarama yaptıgımızda bi kac kisiyle bu goreve gelebilcek forum icinden uyelerden sadece bi kac tane gozumuze carptı ama istek tabi onemli bu tur islerde..

Revonun bu gorevi kaldırabilecegine inanıyorum ben bu tur bolumlerde zaten konu acmak mesaj yazmaktan cok kontrol izleme vs onemlidir onuda yerine getirebilicek ve esit olarak davranabilicek,olgunluga sahip, sinirlerine hakim olabilen sayılı arkadaslarımız arasında olarak goruyorum..Online suresi iyi ve online olma saatleride yararlı saatler..İhtiyacta var zaten..

Benim oyum olumlu yondedir + 1..
Hayırlısı..

Bildiğiniz gibi bölüm modu olan |ChaMuR| kısa zaman önce s.mod görevine geldi. Buda kendisinin yükünü biraz daha ağarlaştırdı ve aynı şekilde R€B€L arkadaşımında yükü ağarlaştı...

destekliyorum
+

ßöLüm Moderatörü "R€B€L" ihtiyacı oLduğunu söyLemi$ ve bunun sen oLabiLeceğini beLirtmi$...
+ HayırLısı oLsun

Revo Emulation Bölümünün Yöneticiliğini Niye Bıraktın :p

+1 Dai

oLaßilecek en iyi kişi sensin revo [ +1903 ] tam destek..hayırlısı oLsun..!

böLümün en az 1 yöneticiye daha ihtiyacı oLduğunu düşünüyorum
R€B€L de yeşiL ışık yaktığına göre [+]

Asistan mı :hhmanD

Görende Siteye yeni Üye OLmuş ve Hiç Modluk Yapmıyan birisin SAnacak :)

+1907 HayırLı OLSun ;)

orası çok zor bi bölüme benziyor ... siyaset çok önemli bi kavram karşı görüşler muhalefet fln hepsinin altından kalkabileceğine inanıyorum ....

+

+1905 Hayırlı Olsun Aslında Bende Basvururdumda Kısmet Hayırlısı

revocuğum herşeyi hakeder canım benim yakışır sana orası +1903

Baya bi başın arıcak o zmn :D

+ benden dai ma =)

Ramms+eiN.

Yoruma gerek varmı :saskin :hhmanD

+1905

+1 hayırLı oLSun =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri