yoğun bi bölüm olan mail hacking ve securitye adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mephisto

R€B€L
Altın Üye
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
arkadaşlar bilindiği gibi bu bölüm hhin en cok yoğun bölümlerinden biri ve şuanda modu yok.
bende şuanlık oraya biraz daha düzen getirmek ve elimden geldiğince kişilere yardım etmek icin oraya adaylığımı koyuyorum.bilgimin şuanlık yeterli olabilceğini düşünüyorum.
Asistanlık için olumlu olumsuz tüm görüşleri bekliyorum
:hhman:​

walla içinden çıkarım diyorsan neden olmasın ama daha önce başvuru olmuşmuydu...diye baksaydın inşallah ..şimdi gene başkalrına da fırsat werelim demesinler...

daha asıstan modsun ve tekrar bolüm istiyon ve modluk istıyon .........-1................

her zaman +... hayırlısı olsun kardeshım..

Rebel canım daha yenı sayılır asıstan mod oldun...Ikıncı bolumu ıstemeq olmaz sımdıden once 1 mod ol hayırlısı ıle ondan sonra basvurman daha yararLı olur

altından kalkabileceğini düşünüyorum
+++++++++:hhman:

Ờ ﯕ ζ ạ Ř ﻯ' Alıntı:
o bölümde birkaç mesajını gördüm.. trojan yedirmeye çalışan eziklere verdiğin caps li cevaplar ilginin ve çalışkanlığının belgesidir benim için..

+1 hakkında hayırlısı olsun..

Aynen..!

Zaten çok efendi birisi..!

İkinci asistanlığı kabul ederlerse +1 her türlü..!

Asistan Mod olman sanırım başka adaylık koymana engel değil diğer mod arkadaşlarım belkide haklıdır bilemicem ama

Forumda efendiliğinle göze çarpan bi çalışma arkadaşımsın yanlış anlaşılmasın tanımam etmem paylaşımların güzel bu güne kadar ki perfonmansın süper +1 benden de hadi hayırlısı kardeşim

++++++++++++++++++++++++++++

Nıye olamayasın yau olursun tabı sımdıden kolay gelsın sana +1

valla ben onu anlamam ama orayagirdim senin konularına baqtım kardeşim :)

sana benden sonsuz +1000

inşaLlah hakettiğn yerde oLursun :goz:

+1 inş olur ne diyelim

arkadasım ustesinden gelirsen neden olmasın+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri