yoğun saatler hakkında

phalanx88

New member
Reaction score
0
merhabalar.Aslında büyük uğraş verdiğinizi bil,iyorum bu konuda da fakan gece 00.00 civarları online üye sayısnın maksimuma ulaştığı saatlerde diyelim yada sitede gezmek çok zor oluyor.sayfalar açılmıyor çogu zaman refresh yapıyorum 2-3 defa.internet hızım çok da kötü değil, sanırım online kullanıcı sayısıyla ilgili.hızı düşük olanlar ana sayfayı bıle acamıyordur emınım.Bu durumla ilgili çalışmalar yapılıyor mu onu merak ettim

Evet bu büyük işkence oluyor benim içinde,şu an forumu dolaşmak çok zevkli çünkü sayfalar vızır vızır açılıyor:D Her zaman böyle olsa.

ULTRa_ABuZiTTiN' Alıntı:
Evet bu büyük işkence oluyor benim içinde,şu an forumu dolaşmak çok zevkli çünkü sayfalar vızır vızır açılıyor:D Her zaman böyle olsa.
KATILIYORUM SANA

ilk önceleri bundan daha kötüydü. bi gitti mi bi daha gelmiyodu. şimdi öyle değil. arasıra gidiyo. en fazla 2 dk. sonra yine düzeliyo. şu anda iyi bence. ama yeni bi server lazımmış kesin. inşallah alırlar.

ehehe siz daha öncesine yetişemediniz galiba. bi ara hackhell dış mihraplar tarafından kapanmıştı. kapanmıştı derken hack yemedi, sunucu alınan server firması kalleşlik yaptı ve hackhell'e hizmet sunmaktan vazgeçti vs vs... ayrıntılarıda var tam hatırlamıyorum şuan. ama olay kurtlar vadisi ırak filmi sonucu oluşmuştu yanlış hatırlamıyorsam. sonra başka sunucuya geçildi, sonra server daha da yükseltildi. arkadaşlar ne yapılırsa yapılsın hackhell azda olsa kasar. sebep çok ziyaret edilen bir site. eb boş anında bile misafir sayısı üye sayısını geçiyor yada kafa kafaya geliyor.
mesela şuan; 608 (314 Kayıtlı ve 294 Misafir üye bulunmaktadır.) ki saat 04:05... yani bi düşünün. isim vermeyeceğim biz Türkiyenin en iyisiyiz diyen bi kaç forum özellikle de bi forum var. online olun ie 5 dakika sonra kendini kapatıyor :D bi başlığı tıklayın sayfanın sonuna gelebilene helal olsun.

neden ie siteyi kaldıramıyor da kapıyor sizce? sebep üye sayısı mı? hayır, serverinin dandik olması ve siteye alınan aşırı reklamlar. adam foruma üye olmuş, "slm" demek için konu açıyor. adamın slm yazısı reklamların arasında karışmış gitmiş, her yerde reklamlar... haliyle sayfa kasıyor. görev yöneticisini açın sayfanın kullandığı bellek sanki NASA'nın uydularının kullandığı bellek gibi :vur burda 20 konu okuyan adam orada 2 sayfa gezemiyor.

O bakımdan HackHeLL her yönden bir numara. imza yok diyen var, reklam çok diyen var. siz reklam görmemişsiniz :D

valla imza olmaması bence çok iyi + reklam prosedürüde oldukça uygun. Şunu da belirteyim Dark buradan para kazanmak gibi bir amaç içinde değil. Reklam geliri direk sitenin ihtiyaçlarına gidiyor ki zaten reklam kazancı da aman aman bi para değil. Araştıran ne kadar reklam ücreti alındığını çok kolayca hesaplayabilir. Burada ki tek amaç hizmet vermek. Yani hackhell'in işletme zihniyeti bir özel şirket gibi değil de kamu hizmeti veren bi birim gibi. Amaç kar değil hizmet. Tabi birde gururlanma olayı var. Nasıl derseniz, HackHeLL kulvarında Türkiyenin birincisi... Bu forum, yönetimin tüm çabaları size en iyi hizmeti sunmak, beklentilerinize cevap vermek. Karşılığında istenilen tek şey ise sizin mutluluğunuz.

Her a.mod, mod, s.mod kendi bölümünde ve site genelinde size en iyi ve güncel hizmeti sunmak için gece - gündüz çabalıyor. Sizleri internetin zararlarından koruyor. Bence bırakın da site azda olsa kassın.

Geri