'Yoksullar Çalabilir'

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

'Yoksullar çalabilir'

Jones, "yoksul insanların ihtiyaçları kadar mal çalmaları makul karşılanabilir" dedi.

İngiliz papaz Tim Jones, yoksul insanların ihtiyaçları kadar mal çalmalarının makul karşılanabileceğini söyledi.

Londra'nın 355 kilometre kuzeyindeki bir kasabada papazlık yapan Jones, ihtiyaçlarının ötesine geçmemeleri
halinde yoksulların büyük alıveriş mağazalarından mal çalmalarının anlayışla karşılanması tavsiyesinde bulundu.

Jones, eleştirilere neden olan sözlerini, "Toplum, birçok yoksul insanın
vaziyetini kabul etmeyerek hata yapıyor" diyerek savundu.

Ancak başrahip Richard Seed, yazılı bir açıklama yaparak,
İngiliz Kilisesinin mağazalardan hırsızlık yapılmasını hoş göremeyeceğini ifade etti.

Kuzey Yorkshire polisi de Jones'un sözlerinin ardından açıklama yaparak, hırsızlığın suç olduğunu hatırlatma gereksinimi duydu.

Kaynak

nihaha :D ihtiyaç sahiplerine yardım yapılmalı diil yanlız çalmalarına izin verilmeli :) seni okutan hocanın ben şarağ çanağına :D

Çok mmu akıllısın sen çalmanın herşeyi hertülrlüsü kötü bu işler küçükle başlar büyükle biter(emin değilim).
Öyle yapacağına yoksulların karnını doyur adam resmen gel çal ne olur ne kadar ihtiyacın varsa.
Bir kere emek vereceksin deneyeceksin olmadı tamam ama hırsızlık ne oluyo.Adam yarın bir gün canını yakar ah demez olaydım dersin.Böyle bişi hemen dünyaya yaılır nerden çıkardı şimdi bu hay apti yao hırsızlar şimdi okumuştur bunu.Umarum sustururlar...

Geri