Yoksun Artik elveda HACKHELL

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0

Yoksun Artık ELVEDA HACKHELL

Sen varken , yasadigimi biliyordum
Sen Varken , Gülmekten zevk aliyordum
Sen varken, huzurluydum
Ama simdi?
Sen yoksun artik
Geceler izdirap veriyor
Hayat bana dar geliyor
Gülerken bile agliyorum
Belkide yasamak istemiyorum
Artik sarkida dinlemiyorum
Cünkü onlarda seni anlatiyor
Artik resimlerede bakmiyorum
Cünkü onlarda seni animsatiyor
Biliyor musun?
Güneside sevmiyorum artik
Oda seni hatirlatiyor bana
Sen günesimdin
Karanliklari aydinlatan isigim
Ve simdi...
Yoksun artik
Hersey karanlik
Hersey bombos
Bir söyleyebilseydim sana
Seviyorum, gitme diyebilseydim
Eminim bu acilari cekmiyecektim
Oysa simdi yoksun, yine kaybettim
biliyorum, dönmeyeceksin bir daha
Biliyorum hersey bosuna
Ve biliyorum
Seni UNUTAMAYACAGIM asla hackhell
senı çok ama çok sevmiştım elveda hackhell senı unutmayacam asla...:eek: :( :eek: :(

iSpiYonCu' Alıntı:
gidiyomusun hayrola
evet biraz oyle luyo hem sınav var öss çalişmam gerek hemde bazı nedenler var sınavdan sonra burdayım eskısı kadar belkı takılamam ama burayı çok özleyecem elveda:eek:

herkesın sınawı war la bugunku mod baslıgında kı olayları dıyosan takma hıc bıseyı kafana sen takıl ... cok sıkta olmasa gir arada elveda denmez hem..

iSpiYonCu' Alıntı:
herkesın sınawı war la bugunku mod baslıgında kı olayları dıyosan takma hıc bıseyı kafana sen takıl ... cok sıkta olmasa gir arada elveda denmez hem..
eyw.. kardeş takmıyomda azda olsa soğudum bıraz zaman geçmesı lazım utanıyom artık konu açmaktan geyık mızaha sınavlardan sonra inş.. burdayım saol kardeş arada inş. bakarım

burda hepimiz kardeşiz. yanlış anlaşmlar olur. (konu nedir tam bilmiyorum ama) düzelir...

sınavlarında sana başarılar.. fazla özletme kendini güsel paylaşımların var çünkü =)

chamfer' Alıntı:
burda hepimiz kardeşiz. yanlış anlaşmlar olur. (konu nedir tam bilmiyorum ama) düzelir...

sınavlarında sana başarılar.. fazla özletme kendini güsel paylaşımların var çünkü =)
eyw... kardeşş sınavlardan sonra goruşmek üzere ii forumlar tekrardan konu modluktu hakketmedım arkadaşlar modlar oyle dedı ıstedğim yere zaman geçmesı için 4 ay zaman yeter belkıde teş... ilgin için

güzeL payLa$ım Obalcı.. Sınavında aynı güzeLLikte geçer in$.. Tekrar görü$mek üzere

çok gereksiz bu obalci. burda maglubiyeti kabul edıp kaçabilirsin ama umarım hayatta daha güçlü olursun.asıl sınav yerın orası
Hayatta başarılar.

KaRma' Alıntı:
güzeL payLa$ım Obalcı.. Sınavında aynı güzeLLikte geçer in$.. Tekrar görü$mek üzere
eyw.. kardeşş inş... ayrılmak çok kotu sankı sevgılım gibi geldi ağ hackhell be :eek: :(

Haklisin Öss Ye Hazirlan BaŞarilar Dİlerİm ÇÜnkÜ Senİn Hayatin Daha Önemlİ,geleceĞİnİ Belİrleyecek Bİr Sinav Bende Hazirlik Okuyorum,seneye BÖlÜmde Yatay GeÇİŞ Yapmam Gerekİyor Bende Bİ KonuŞma Hazirlarim Acikli:)

GREAT İDEA' Alıntı:
Haklisin Öss Ye Hazirlan BaŞarilar Dİlerİm ÇÜnkÜ Senİn Hayatin Daha Önemlİ,geleceĞİnİ Belİrleyecek Bİr Sinav Bende Hazirlik Okuyorum,seneye BÖlÜmde Yatay GeÇİŞ Yapmam Gerekİyor Bende Bİ KonuŞma Hazirlarim Acikli:)

dostum haklı bir yandan herşeyden önce gercek hayatıda unutmamak lazım...:)):lol:

obalcı' Alıntı:
eyw.. kardeşş inş... ayrılmak çok kotu sankı sevgılım gibi geldi ağ hackhell be :eek: :(
demek bu kadar sevıyodun üzüldüm adına kardeş bende burayı yenı keşfettım yenıyım desem yanliş olmaz neyı bu kadar kaldıramadın anlamadın ne dokundu bu kadar sana

Geri